we zijn aangekomen bij toen 21 en toe 21 gaan we aan hechten en dan rond je vaste om de bovenkant van de slof maken ik ga even mijn ik heb hem net aangeeft met een knoopje ik ga zelf je kan hier in deze steek aan hechten maar ik vind het mooi om hier door het knopje van mijn vorige toer heen te gaan waar ik hem ook aangeeft dat als heb je twee knoopjes op één plek en dat vind ik weer niet mooi en daar haal ik eventjes me draad doorheen en dan ga ik begin in de eerste steek met een vaste en dit draadje ga ik straks wagen werken zodat die mooi strak je dus daar maak ik
me geen zorgen over je gaat dus zien dat je hier al die steekjes op het randje hebt daar ga je insteken en een vaste omheen maken hier zie je ook weer een steek gaan we ook een vaste omheen maken in het veter gat gaan we ook alvast te maken zorgen dat het draadje even naar voren zit zodat je nog duidelijk kan zien dat dat je vete gat is daarna maak je een vaste in hij zou gaan je helemaal rondom de slof vast te maken was de enige wat mij door 21 moet dus of ik jullie steekjes allemaal vindt daar ga je vast te maken en hier zie je weer een feite had zorg dat de draadjes aan de voorkant zitten
kan je straks goed je vetergaten vinden hier zie je dus trucje onder zitten maken vaste in onder de twee draadjes doen evert raad je aan de zijkant en de volgende steek vasten een vaste gasten je kan het zelf ook maar zo meteen bij de bovenste toe ik kant ook wel gelijk even zeggen voor degenen die snel door willen gaan bij de bovenste tour hebben we hier die en lossenruimte zitten daar maak je even twee vasten in en dan ga je hier verder boven allemaal een vasten in elke vasten en hier op het hoekje waar je weer ruimte heb deze daar maak je er twee dus een die gaten van de veters maak je er
200 grotere gaten zijn en hier op het hoekje maak je er eventjes 2 dat is het dus wil je verder gaan heel veel succes wil je nog even een stukje mee maken dat kan hier zien we weer een vete gehad dus zorg dat je weer in dat zweten had ook een gemaakt de patiënt draadje naar de voorkant heb gedaan gigant de kant voor makking raad je en weer aan vaste gasten draadje naar de voorkant opschrijven zodat je in dat failliete had een vaste kan maken en daarvoor ook een vaste deze vaste het is een beetje zoeken dat je denkt van moet er ook eentje in als jij denkt ik wil daar graag ook al vorsten in het
kan geen kwaad als je een extra vast heb omdat je daar misschien een grote ruimte app of wat je denkt moet dat ook in principe is de regel 1 vasten in elke vasten een vaste in de eerste en laatste steek van de tour en twee vaste bovenin bij tour 20 dus dat is eigenlijk de regel maar je mag zelf even kijken als je denkt van nou dat vind ik een te grote ruimte maak gewoon een extra voorste erin geen probleem en vaste gasten zie je boeken steek je werk ook in maken het feite had je opzij kijk en hier moeten we natuurlijk het hoekje om dus ik maak in deze steek maak ik er twee een die wordt dan op de
hoek en nog een zodat je kan draaien anne zou je misschien gaan trekken dit is heel makkelijk er een vaste bovenop de steek

Leave a Reply