voor beginners eenvoudige babyslofjes haken hoi welkom bij beweren leuk nieuw kaartje in de winkel het paradijs schade en allerlei mooie kleuren combinaties voor een speels effect kunt u de mooiste projectjes meemaken ik heb dat deze haar want meegemaakt en dit filmpje laat ik zien hoe ik deze gemaakt heb ik ben aanbeland in het midden van mijn haar want hier ga ik de vlecht maken ik heb hier dit gedeelte tour een ton met 16 gemaakt ik heb hier mijn eerste strookje van de vlecht ben nu bezig en het tweede strookje ben op elke losse een half stokje aan het zetten moet er nog twee in deze tour die maak
ik steek in en haal de draad op waardoor 3 lusjes op mijn naald heb en dan haal ik de draad door alle drie de lusjes heb ik een half stokje doe ik nog een keer in de laatste sla om steeds door hem en draad op en heb je drie zusjes op de draad en ja ik door alle drie de lusjes omheen half stokje te maken om deze toer af te maken zet ik een halve vaste op de vierde steek aytur 16 daardoor zit het strookje nu weer vast aan mijn werk maar ook nog een half een halve vaste in de volgende steek en ga dan verder met de derde strookje van de vlecht maken we is 18 losse 2 18 zo dan begin ik met mijn halve
stokjes in de derde losse vanaf de haaknaald 1 2 3 slaat de draad weer om steek in haal de draad op het wit 3 doosjes en haal de draad daar doe ik dit verhaal ik bij alle los uit deze toe ik aan het einde van deze toegekomen ik moet nog 2 halve stokjes maken maar ik nog en dan zit ik dit laatste strookje vast met een halve vaste heb ik drie strookjes ik knip de draad nu af en heeft zometeen een uur draad aan de volgende stap is dat ik deze drie strookjes ga vlechten deze manier hoe ik een vlecht in mijn strookjes dit kan ik eventueel even vastzetten met een speldje dat werkt wat makkelijker
kunt ook vasthouden te shine nu heb ik hier aan het uiteinde van alle drie de strookjes de keerlosse zetten daarin ga ik werken steeds mijn naald door neem de draad weer en heeft deze aan maar twee losse te beginnen dan blijf ik in datzelfde losse boogje en maak ik 2 halve stokjes in een en naar door naar het middel strookje daar nu maak ik ook om die keer nog ze 2 halve stokjes slaan mijn draad om en steek steek in aan het einde van strookje een en we hebben nog een derde strookje dat doe ik hetzelfde zou ik mijn draad weer op steek in om die keerlosse aan het einde
maak een half stokje daarna maak ik nog een god stopt op deze manier maak je drie stokjes weer aan elkaar en kunnen hier verder haken net zoals een deze kat daarvoor maar twee kerels en draai het werk en ga verder met m'n halve stokjes als ik dat ook aan de andere kant gedaan heb van de vlecht deze manier als je de haarband klaar hebt neem nu de twee uiteinden en die zet je vast mijn overhand steek je zie je bijna niet zeker ook door het kleurverloop zie je die overgang bijna niet slecht je aan de voorkant kun je eventueel nog een beetje lees meer in model brengen
en dan kun je door een bloemetje bij een bloemetje wil ik graag uitleggen hoe het werkt als je alleen het voor stof het achterste lus je moet insteken hier zie je dus t is een beetje als je alleen het voorste lus je moet insteek en denk alleen het vorsten beentje eindelijk van tv daar steek je doorheen en daarin maak je je stick zoals je dat normaal gewend bent in dit geval maak ik een vaste maak ik een half stokje en stokje nodige hoofdstuk dus heb ik al in een steekje daan als je je werkt me om draait dan zul je zien dat je aan de achterkant het andere beetje van de steak nog ziet
zitten daar en werk je straks in de tweede toe nou doorgaan naar de volgende steek dan neem ik weer alleen het eerste lusje van de steekt daar maak ik een vaste een half stokje een stokje nog een half stokje dan zie je al een beetje de blaadjes van het bloemetje ontstaan dit doe ik ook bij de hand we steek een list ik heb nu de eerste toer afgemaakt ik heb 6 blaadjes sluit deze tool niet af ik ga meteen door naar tweede toe en de twee dus hoe werk ik in de lusjes aan de achterkant om een doosje maak ik een half stokje is ik sla mijn draad om en ik zoek het achterste lussen
zit hier maar mijn want stokje we maken in hetzelfde lusje het stokje een dubbel stokje werkte draad twee keer om de naald wikkel en nog in diezelfde steek weer een stokje die heb ik net een iets groter blaadje gemaakt waardoor het voorste blaadje nou mooi of voor past na het volgelingen loesje lam en doe ik weer hetzelfde ik maak een half stokje een stokje een dubbel stokje waarbij de draad twee keer en wikkel en de hond stokje zo ga ik verder in de overige douches ben aan het einde gekomen van de tweede toe ik heb mijn 6 blaadjes af mexlite toe nu met een halve vaste in
het eerste halve stokje van die store en dan breekt mijn draad was neem dan weer de haarband erbij en bepaal die het bloemetje wil vast zetten het mooist omdat net naast de vlechten doen ik wens je heel veel succes met het maken van de haarband met een bolletje kun je meerdere haarband maken en doordat kleurverloop is elke avond weer anders kun je de unieke haar wilt maken voor jezelf maar ook voor iemand anders [Muziek]

Leave a Reply