Përshëndetje të gjithëve, miq. Mirësevini në kanalin tim youtube të Orgublog42,
Unë jam Tuba. Në videon time sot do t’ju jap kanalin tim
nga të gjitha modelet tuniziane të thurjes që unë i thur Unë do të prezantoj miqtë e mi. Ju shikoni menjëherë në ekran tani
Të gjitha gërshetat janë model i thurjeve tuniziane dhe secila në kategori të ndryshme në fusha të ndryshme
Ju mund t’i vlerësoni këto modele të bukura duke punuar me shtiza. Asnjë thur me grep në dispozicion sot
nuk ka litar. Nëse jeni gati për këtë Tunizi të bukur
Cilat teknika duhet t’i kushtojmë vëmendje kur bëjmë modele të thurjes? Cilat janë truket?
Sa hile duhet të përdorim? Ose sa numra zinxhirësh është kjo e bukur
Ne krijojmë modele tuniziane të thurjes Dua të kaloj në prodhimin e tyre
por nëse nuk jeni abonuar në kanalin tim më parë pajtohuni nëse më mbështetni me pëlqime dhe komente
Do të isha shumë e lumtur. Nëse aktivizoni butonin e ziles në faqen time
nga të gjitha videot aktuale që kam ndarë para së gjithash them se do të informoheni
dhe nëse jeni gati, gradualisht kjo modele të bukura të thurjes tuniziane
Unë dua të prezantoj një nga një. Tani ai e pa atë së pari para ekranit
të gjitha modelet thurrëse tuniziane që ju jeni
të gjitha thurrjet e foshnjës që keni bërë
Ju mund të përshtatet. Cilat janë këto? Në jelekët dhe cardigans tuaj, batanije për fëmijë,
Mund ta adaptoni si shall, jakë qafe, shall dhe fasule. Normalisht, të gjitha modelet tuniziane të thurjes
ndërsa thur të gjitha videot e mia Ju kujtoj në pjesën fillestare, por tani dua të theksoj përsëri kur jeni duke promovuar. Shokë biznesi tunizian është normalisht i ngushtë
sepse është një model i thurjes numri i thur me grep që përdorim është shumë i rëndësishëm, kështu që tani po ju prezantojmë
në të gjitha modelet e thurjeve tuniziane do të bëj 3 ose
Nëse përdorni grep me grep me numër 3.5 shumë e butë dhe e ekspozuar këndshëm
Unë them se do të dalë dhe ngadalë Unë dua t’ju tregoj modelet e mia. Po shokë siç e keni parë
modeli ynë i parë i modelit të thurjes së femrave lepuri mos bëni numra ndërsa thurni këtë model
nuk kemi pse të zinxhirojmë Ju mund të gjeni të gjitha fazat e videos, truket dhe detajet në kanalin tim. Të gjitha llojet e këtij jeleki të modelit të thurrur
dhe cardigans tuaj me një batanije mbrapa
foshnje duke përdorur një thur me grep që është e përshtatshme për të
Mund ta adaptoni edhe si batanije. Dy ngjyra të ndryshme kur e përdor këtë model
Ju kam përdorur në varësi të preferencës suaj mund të përdorni edhe një ngjyrë. Ju mund të përshtatni deri në 5 ngjyra në ngjyra të ndryshme. Siç mund ta shihni, ky është modeli ynë
pjesa e pasme dhe unë thur këtë model Kam përdorur thur me grep numër tre e gjysmë, dhe modeli u shfaq shumë i bukur dhe i butë. Po, një model tjetër që keni parë
si kjo përbëhet nga zigzagë dhe
narracioni i modelit është ende i disponueshëm në kanalin tim,
miq po ashtu jelek foshnje dhe sidomos batanije
Ata janë gjithashtu miq shumë të bukur dhe të bukur të modeles. Kam përdorur dy ngjyra të ndryshme kur thurja këtë
një ngjyrë nuk është e përshtatshme për miqtë e përdorimit këtu nëse përdorni një minimum prej 2 ngjyrash
siç mund ta shihni unë e bëra dyshemenë portokalli E adaptova brendësinë në të verdhë. Siç e thatë, në varësi të preferencës suaj
Pasi të keni bërë ngjyrën e sfondit portokalli sigurisht me një ngjyrë të ndryshme tani
çdo pjesë e verdhë që shihni
duke përshtatur ngjyra të ndryshme në një rresht
ju mund të thurni këtë model të bukur. Si numër i thur me grep, përsëri 3 ose 3.5
të mos përdorësh një thur me grep nën numër Unë rekomandoj. Siç mund ta shihni, ky është modeli ynë
pjesa e pasme. Po, Instagram është shumë popullor nga ju.
rishikime shumë të këndshme pozitive nga llogaria Një model tjetër që bleva është kubitë e sheqerit
shokë model. Ky model është më i përshtatshmi për thurje në format batanije për fëmijë. Siç e kam parë, unë e thur atë në të njëjtën mënyrë duke përdorur një grep me grep me numër 5,5 dhe bëra një ngjyrë.
Normalisht kjo është puna tuniziane që keni parë
batanije për fëmijë siç thashë nëse thurni duke përdorur një batanije me grep të përshtatshme për të
do të dalë mjaft bukur Unë mendoj në të njëjtën mënyrë në këtë model
videoja ime me të gjitha fazat e prodhimit në dispozicion në kanalin tim. Më lejoni t’ju tregoj në mënyrën vijuese. Ju mund të përdorni një abetare në çdo mënyrë.
shumë elegant që mund të përshtateni pa pasur nevojë shokë model në një batanije për fëmijë. Përsëri, një nga pjesët e mia të preferuara, duke punuar me shtiza
Një nga modelet është Wafle Tuniziane
thurje shokë modelesh kjo është e njëjtë
jelek foshnje dhe cardigan, shall, jakë qafe ose mund ta thurni si shall.
Kam përdorur një model dhe 2 ngjyra të ndryshme. në varësi të preferencës suaj
Kjo batanije e bukur për fëmijë duke bërë ngjyra të ndryshme Ju mund të krijoni modelin tuaj mbrapa të modelit tonë
një pjesë tashmë ju ka prezantuar tani në të gjitha modelet e thurjeve tuniziane që kam
çdo mënyrë veçanërisht batanije për fëmijë nëse do ta bëni këtë pa pasur nevojë të përdorni një abetare
mund ta adaptoni këtë model të bukur.
Për modelin, ju mund të përdorni thur me grep me numër 3.5
Unë u sugjeroj miqve. Po, puna e fundit tuniziane që ndava
Modeli i thurjes, një nga modelet e thurjes miq kjo është shumë e lehtë për tu bërë shumë
dhe lëviz shpejt dhe kënaqshëm duhet të përdorim pak litar
Siç mund ta shihni, një rresht nga brenda shkojmë duke marrë sythe
dhe modelet që keni ne kemi krijuar duke tërhequr një zinxhir veçanërisht
shumë e butë për përdorim batanije për fëmijë dhe një model i bukur. Pjesa e pasme e modelit tonë është çdo rreshtim
ju mund të përshtateni pa përdorur
zona më e përshtatshme e përdorimit është jelek për fëmijë
dhe cardigans, batanije dhe shalle janë gjithashtu të bukura një model i bukur. Shtë gjithashtu e bukur në këpucët për fëmijë.
Ju mund të përshtatni modelin e thurjes, miq. Ju gjithashtu mund të thurni në jelekë për fëmijë dhe cardigans
chirping është një shoqe shumë e bukur modele. Më lejoni t’ju tregoj pjesën e pasme të modelit tonë
Kam përdorur 2 ngjyra të ndryshme ju mund ta përdorni atë në një ngjyrë, por nuk mendoj se modeli do të tregojë shumë miq
mund t’i përdorni këto dy ngjyra të ndryshme.
Kam përdorur thur me grep me 3,5 numra për të përshtatur modelin. Ky model është shumë i butë dhe i bukur
siç e keni parë u duk Po kështu, ky model i gjithë prodhimit tim
Ju mund të gjeni fazat në kanalin tim. Përdorime shumë dhe të ndryshme
një model tjetër i thurjes tuniziane si jelekë foshnje dhe cardigans që nuk ngatërrohen në asnjë mënyrë pa llogaritur batanije, çanta, prodhim mat
mund ta përdorni në shumë fusha të ndryshme veçanërisht shalle, shalle dhe jakë qafe
Janë miq të mirë.
Pjesa e pasme e modelit tonë mund të jetë një batanije
Unë mendoj se do të ishte mirë në jelekë për fëmijë dhe cardigans duke përdorur një thur me grep të përshtatshëm
një model shumë i bukur. Dhe modeli i thurjes tuniziane. Siç e keni parë, ky model është në rregull
lehtë. Ata nuk kanë asnjë vështirësi, miq. Para së gjithash, ne kemi tre rreshta nga secila lak.
ne e bëjmë atë duke hequr lakin, pastaj tullën poshtë për të krijuar modelet tuaja
duke hequr një lak nëpër sythe ose modeli ynë në formën e parzmoreve të trefishtë
ne zbulojmë.
Zona më e përdorur
model cardigan me batanije dhe jelek foshnje .. Ju mund të gjeni videon e prodhimit në kanalin tim. Po. Siç mund ta shihni, këmbët patë tuniziane
model thurje Marrja e videos, të gjitha detajet dhe truket
në dispozicion në kanalin tim. E bëra duke përdorur dy ngjyra të ndryshme. Normalisht ju e dini, ngjyra më e përdorur në modelin e këmbëve të gjeli janë miqtë e zi dhe të bardhë. Nëse unë jam këtu, mundeni
I përdorur atë. Për shalle, shawls, jelekë për fëmijë dhe cardigans
një model i përshtatshëm.
3 ose 3.5 numra si numra me grep
ju mund të përdorni grep me grep. Dhe siç e keni parë,
një version tjetër i miqve. Sapo ju tregova pak më parë
në fillim të videos sime në rreshtin e parë si kjo më lejoni t’ju tregoj dhe shikoj modelin e dhëmbëve të miut
këtu ne bëjmë pa kapërcyer qepjet në mes. Përsëri, atë që shihni tani në fund
dhëmbët e miut në model por këtë herë në mes Ne e krijuam atë duke bërë sythe. Në fakt të dy janë model dhëmbësh miu por në mes
Unë mendoj se ju mund të shihni ndryshimin.
Rroba jeshile dhe batanije
si shall dhe një jakë qafe pasi mund të zbuloni
një model shumë elegant dhe pjesa e pasme e modelit tonë siç mund ta shihni, çdo
një model shumë i këndshëm dhe me lëvizje të shpejtë pa gjerësi dhe hendek. Dhe tjetra që është më e dashur nga ju
një model Miqtë. Modelja e yllit tunizian jua ka bërë këtë
në kanalin tim si ky, një pjesë të videos që kam në dorë
ju mund t’i gjeni përsëri në kanalin tim. Si një fotografi mbulesë në llogarinë Instagram
Ekziston një version i përfunduar i videos sime në foton e kopertinës
ju mund ta shihni atë më të madhe dhe të mbaruar. Jelekë për fëmijë dhe cardigans
si shall, shall dhe fije qafë ose si foshnjë mund ta adaptoni si batanije
model elegant dhe elegant. Po, një model tjetër i modelit tonë të bishtalecit
siç keni parë miq gjithnjë një sythe bishtalec midis blloqeve
ne e krijuam dhe e pamë këtu kur krijoni modelet e endjes së flokëve që jeni
bëjmë kikirikë. Kjo është përgjithësisht një shall dhe shall si jelek dhe
mund ta adaptoni si një cardigan ose si batanije një model. Një thurje që mund ta thurni duke bërë një ngjyrë të vetme
pjesa e pasme e modelit tonë
ne përdorim vetëm shumë fije kur thurim modelin tonë, për shkak të kikirikëve që janë pak në mes. Përveç kësaj, është mjaft e thjeshtë për tu bërë
dhe një model me shije. Po, tjetri që e desh më shumë
Miq të një modeli batanije tunizian Kam përdorur goditje me grep 3.5, kur thur këtë model. Fazat e ndërtimit janë në dispozicion në kanalin tim. Kam përdorur dy ngjyra të ndryshme.
ndërsa thur çdo biznes tunizian mund ta përdorni në ngjyra të ndryshme. Siç thashë në kanalin tim, është në dispozicion
dhe e përgatiti atë në dy pjesë.
Pjesa 1 është kryqi që shihni këtu
kur krijojmë batanije beri video. Videoja ime e dytë është videoja e buzës së batanijes, miq. Unë jam duke promovuar për ju tani
kjo është e gjitha modelet e thurjeve tuniziane Në përshkrimin e videos sime prezantuese, modelet tuniziane të thurjes batanije dhe krevati për fëmijë dy lidhje të ndryshme si modele mbulimi
duke përdorur seksionin e përshkrimit Kam përgatitur një lidhje. Klikimi i kësaj lidhje tani është në kanalin tim
videot që kam promovuar duke klikuar në lidhjen nga kërkimi individual
mund të arrini të gjithë miqtë.
Po, kjo video është pak e shkurtër
pa grep me grep dhe thur aq sa kam thënë në kanalin tim
Biznesi tunizian ishte një video promovuese e modeleve të thurjes. Kjo është gjithçka që do të tregoj në këtë video
në promovimin e videos time tjetër të ndryshme ose i intervistuari gjatë fazës së ndërtimit. Mirupafshim tani.

Leave a Reply