Dames Sjaal Motieven van breien

hallo allemaal en welkom bij de 25e podcast van de purple een die raakt hi ik ben de purple eli mijn echte naam in steeds haasnoot en ik haak alweer bijna vijf jaar dus ja hier ben ik inmiddels draai ik ook en heb ik een eigen webshop waarbij ik heel veel handgemaakte dingen verkoop zoals project assen en dergelijke en ja welkom bij deze podcast ga er lekker voor zitten want het is alweer even geleden en ik heb dus echt een gigantische hoeveelheid aan dingen die ik moet laten zien en die ik kan vertellen dus gaan we lekker bij zitten zoals ik net al zei
[Muziek] we beginnen met de app works in progress ik heb er een aantal die vorderen eigenlijk niet heel erg snel momenteel ik heb er allemaal eventjes geen zin in momenteel mijn goed dat komt vast allemaal wel weer dus ja ik zal even mijn even beginnen met de standaard sokken dit is alweer de laatste van de nieuwe york zoeken club van knitting ex praat dus hopelijk zullen jullie het naam knitting ik spuit de komende tijd wat minder horen nadat deze af zijn ja dit is dus de cue twee zoeken ik heb alleen het patroon wel een beetje aangepast omdat je eigenlijk volgens het

Dames Sjaal Motieven van breien

patroon om de tour en ingebreid patroon hebt en ik vond het zo vervelend patroontje dat ik zei welnee dat gaat hem niet worden dus ik doe 2 toeren recht in dan een tour patroontje in plaats van maar een tour echt ja ik ben er al een base meer gevorderd twee tegelijk op twee en half en zo zien ze eruit ik prijzen dus met handgeverfde wol niks gewoon van mijn witte scheepjes invicta mol en ik heb deze wol geverfd met de vlinderstruik in de van onze tuin een th onwijs cool dat echt zulke paarse bloemen zo geel worden ik vind echt zo leuk dan zit ook allemaal witte vlekjes in ik
heb bewust een deel uit de ban gehouden ja die ben ik aan maken de tenen ziet er een beetje apart uit om dat te zoeken voor mijn man zijn en mijn man die heeft was wel aparte voeten dus toen de afgelopen tijd weg was toen dat ik voordat u wegging nog even fomo gemaakt van zijn voet en ik had op instagram in de stories laten zien hoe ik de hier helemaal normaal had gestarte was echt gewoon puur routine uit mezelf uit mijn hoofd home ik had er echt helemaal niet bij nagedacht of zo en toen was die uw af en ik doe 100 een zo heal keer 10 natuurlijk ik had het ingebreid

en toen deed ik hem om de voet en het zag er echt niet uit was echt verschrikkelijk het paste gewoon niet ik geloof dat hij misschien over de tweede of misschien bij een heel veel stretch over de derde tenen in kwam ik als iets van ja nee dat dus nu weten we ook meteen waarom alles zoeken van mijn man zo verschrikkelijk snel kapot gaan dat komt omdat hij gewoon hele rare voeten heeft maar zoals je kan zien heeft het even om we voegen city zo echt een stuk beter gewoon echt super goed en inderdaad in het echt op zijn voet zit hij ook gewoon heel mooi dus daar ben ik heel erg blij mee
dus ja dat voor het gestaag je ziet hier dus dat het een beetje aanvoelen is men niet heel blij mee het is toch aan de onderkant van de voet is op zich maakt niet zo heel veel uit en shell laatste van deze niet te warm echt heel blij middel dat bijna klaar is dat echt gewoon super cool avontuur toen ik ja ongeveer anderhalf jaar geleden begon met zoeken breien tom bevond ik kreeg te zoeken op naam trio verschrikkelijk lastig en ik dacht van nou als ik je ooit van die prachtige ingebreid zoeken maar kan maken waar ouder word ik wel heel erg blij van en ja toen begon de zoeken club ik zat
wel een beetje te twijfelen van gaat dit wel leuker ik kan nog maar een paar gemaakt met ingebreid patroon maar die waren eigenlijk best wel heel simpel en ja toen ik eenmaal begon ik had echt wel af en toe een paar keer dat ik echt flink zat na te denken van wat bedoelt ze hier nou mee en hoe zit het nou maar eigenlijk elke keer kom ik er na een hele tijd toch wel weer uit en ja het ging eigenlijk steeds makkelijker en makkelijker dus niet meer was dit ook weer en patronen van weg van hem maar en duurde echt maar heel eventjes en ik snapte mannen dus dat was echt
natuurlijk speaking of toen ik dus bezig was met het patroontje echt opzet en dus van het ene naar het patroon toen zat ik met het is kai puur met anita van ja ook een podcast heeft ze en instagram is het arabisch en zit een website atelier of en straks ga ik vertellen wie de kip hoe eea van haar patronen heeft groene maar goed ik zat is met haar te skypen dachten dat voel me wel leuk om een kaartje een keer elkaar te leren kennen echt gewone persoonlijk en niet via onze eigen podcast en het was echt super gezellig het was ook wel heel grappig om te zien dat ja ondanks dat we elkaar echt nog nooit
in het echt hebben gezien dat we door dat we elkaars podcast kijken konden we toch al wel omdat meer met elkaar omgaan als echte vriendinnen in plaats vorm vreemde zeg maar dus dat recht een waif snurk en ik kijk er ook echt naar uit om haar een keertje in het echt te ontmoeten dat gaan we echt zeker weten doen dus nummer is dat komt er echt keer aan in je liefde duurder dan vaste over boeren en we hebben ook wel hele leuke plannetjes samen zeg maar om wat meer ja wat meer collaborations te zullen samen dus ja heel erg spannend heel benieuwd hoe het vanzelf niet kijken ik heb nog een leuke work in
progress en voor mij is die echt heel spannend en ik zal zo meteen wel uitleggen waarom ik zou niet alles laten zien wat ik van plan ben maar wel een klein beetje goed ik ben dus bezig met een schaapje haken en ik had eigenlijk ik was er niet zo heel erg fantomen moeten gaan doen omdat ik toch vrij langzaam haar de laatste tijd en toch voel jij volgens mij gaat dat niet redden en ik moet volgende week beginnen met een proef haaks over een boek merk weer gevraagd door een uitgeverij om te proeven vaker dus ja dan dan moet ik dit echt wel klaar zijn of ik moeten
neerleggen zodat ik me volledig op dat werken kan richten maar ik ben toch begonnen met een schaapje haken hoopje is er af ik heb ik ben nu bezig met het lijfje en wat hier nou zo onwijs bijzonder aan is is dat dit de nieuwe crash heel lang gaat worden in mijn groep eye gel knuffels dit is een patroon van de geen dood p dat is de spaans en ik kan spaans dus ik hou ervan om patronen te vertalen van een naar nederlands en ja deze dit patroontje is uitgekozen op mijn groep deur echt heel veel mensen die hadden gestemd welke ze wilden haken eigenlijk wil ik echte al jaren
haar pakketjes gaan samenstellen dus voor mijn cruciaal ooit in mijn groep en ik dacht van nou ik ga nu toch maar een keertje echt doen en ik heb echt onwijs leuke plannen voor dit pakketje ik heb voor nu vier kleuren maar niet voor nu ik heb gewoon 4 kleuren van jeurninck allersma straat dit is dus een kleurcombinatie en dan hebben we nog drie andere en bij die pakketjes kan je optioneel een bijpassende project as kopen dus echt onwijs koel echt het schaapjes en dus al een leren labeltje bij het schaapje zitten bij het pakketje en de oogjes die heb ik gekregen naar
gekregen die kan ik voor een leuk vriendenprijsje pink over pakje touch want keer touch heeft naar mijn mening altijd de vangst oogjes dus ik heb haar gevraagd of ik er genoemd mocht hebben voor de crochet along dus ik wil echt onwijs benieuwd wat andere mensen ervan gaan vinden en ik weet ook echt nog niet wanneer we gaan starten maar ja ik doe gewoon mijn best kijken wanneer het allemaal af komt en ja ik weet ook gewoon dat dat ze heel heel veel cruciaal langs lopen momenteel dus wel een beetje het seizoen voor zeg maar dus jij dan ook wel een beetje vraagje aan jullie van zouden jullie nu
een nieuwe willen beginnen en schaapje of moet ik wachten tot januari november of oktober of wat zijn jullie doen dat zou hier die leuk vinden dat zou ik wel leuk vinden en toren van jullie goeds dan heb ik nog een work in progress en die ligt al heel lang dat zelfs het hier me af was maar toen ik denk eens kijken hoe groot die was geworden en zoals ik toch een beetje teleurgesteld het is namelijk een omslagdoek die zit hier in disney knuffel in helaas zo alle draadjes eraan maar dit is mijn arfa je omslagdoek nummer twee als het waren de eersten die heb ik van deze kleur gemaakt en teams
kleur in dit is iceblue het is drop spotten marino en ik wilde eigenlijk echt een gigantisch grote mega omslagdoek maken en nou is die we wat lekker mega enzo en katoen is al bijna als af bestempeld maar ik voel en toch eigenlijk nog te klein ik wilde gewoon echt een hele grote hebben en haar zien het best wel snel werkt als je de echt aan werkt want ik al helemaal niet hebt gedaan wacht ik voor nou zo lang zo zal niet duren voordat hij echt af is alleen ik zit met een probleem ik dacht dus dat ik meer van iceblue heb ik heb dus wel een run te ingezet van jeans maar ik wilde toch nu een
groter wil maken wat ik toch veel gaan met deze arm alleen en dit is dus alles wat ik heb dus ik zit echt onwijs in dilemma ik heb nog wel genoeg van de jeans knuffels maar uit ik daar nog twee bollen van maar ik heb dus alleen maar deze en dus echt een lijstje is echt niet genoeg voor nog een hele herhaling dus ik zat echt onwijs het 5 uur van ik weet dat het nu drops’ opruiming is naar soort van cl van een bol van marine denk ik die gevallen is korting en en ik zit dan wel van jij hem dus twee bolletjes gaan bestellen bij de voor het bol plein of zoiets en dan
krijg je wel korting waarom heb je alsnog verzendkosten die ja is van zonde duur zijn en ik heb eigenlijk ook niet erg en wensen om nog meer voelde bij te kopen of accessoires zou wel echt alleen maar i twee bolletjes die ik zat echt heel erg van ik weet het gewoon niet dus heb jij toevallig de drops cotton merino eyes me nu nog liggen twee bolletjes laat het me weten en misschien kunnen we een dealtje sluiten en ik heb dus de ook nog zelf twee bolletjes liga die ik eventueel ook kwijt wil is even pakken goed ik heb ze even bijgepakt ik heb deze bolletjes dus nog het zijn er twee
voelen en ik heb ook nog een paar testjes ervan maar ik heb eigenlijk een andere kleur nodig dus dus dat is wel ja eventueel ruilen of zo als je genoeg in de buurt er woont doe dat we niet allebei dubbele verzendkosten hebben ja ik weet het niet mocht u nog een idee hebben ik hoor het heel graag ja dat was eigenlijk de work in progress sexy goed en niet kunnen we verder met finished object favoriete gedeelte van iedereen neem ik aan ik ben vernieuwd in ieder geval het kan zijn dat je op de achtergrond misschien mijn antwoord kletsen manier werkt momenteel eventjes thuis dus die
heeft een meeting op skype of ziet dus sorry daarvoor wordt simpelweg ik packs de even bij ik heb echt al zo vaak over deze schoentjes gehad maar ze zijn nu echt eindelijk alle vier paf dus ik kijk nou hoi kontjes babyschoentjes voor mijn stelling ja ik vind ze echt onwijs leuk deze twee zijn echt heel donker blauw en is een mesje mintgroen achtig en ik ga dus ook straks inpakken en versturen waarschijnlijk morgen want het is een beetje teveel allemaal vandaag dus ja heb ik heel blij mee zijn en ik af en ook nog een ander project waar het echt veel te vaak over gehad heb als over het
een of ander gigantisch megaproject is of zo dat zijn mijn letters van het boek amigurumi alfabet van christel krukkert zijn oh ik heb namelijk 2b en echt heel blij mee kijk er zit een super gave labeltje ook leren labeltje die heb ik gekregen van een collega van mij waarmee ik ook samen rob te werken ook nu en in de toekomst en ik kreeg ook opnieuw labeltjes van haar sorry ik heb echt al er achter hem aangelegd dus als ik t dat in wiel draait dan ligt het daaraan ik had een soort proefpakketje van haar gekregen met labels tiesema ziet iemand ik hem verkeerd doen
kijk drukken kom er gezellig bij mijn haken en naaien ze want ook in ede dus superhandig dus ja dit is labels van komische creaties en ik heb gewoon heel aantal van de gekregen dus echt super blij mee ik vind het ook gewoon zo gaaf hoe dat lepeltje mijn letters of maakt echt heel leuk daarover later nog meer vrij goed ja de ellis af ik ben er heel blij mee en de achterkant is het zelfde kleur als deze en dan deze is er net weer een andere paars ik weet niet of dat te zien is maar ja ze zijn allemaal af en ze staan die moeite pronken bij mij hier op de kast en ja en ik had tussendoor ook nog een
andere finish object gemaakt die bij de letters hoort bij ook lettertje in het boek wordt namelijk ook een kiertje met de beginletter van die letters maar ja als je ze mijn shop een beetje gevolgd hebt de laatste tijd een beetje dat ik onwijs veel flamingo spullen heb nou ja onwijs veel gezien het feit dat ik meestal maar één soort stof hebt van een bepaald dier soort of een bepaald patroontje en ik van de familie was wel drie stoffen invoeren heb kan je wel zeggen dat ik verminder het leuk vindt dus bijvoorbeeld deze tas het is mijn eigen xxl tas met mr flamingo
en kijken oké nou slimmer die ik ben ik heb het hele volle poortje dat heb ik niet meer licht beneden nog op de salontafel maar ik heb dus met powershare mee gedaan afgelopen maand en ik krijg mijn eigen pakketje binnen en daar zaten drie mini bolletjes van ki amigurumi en maar deze is dus net iets gebruikt maar ik echt een th’ deze roze en licht grosser en gereisd die gijs is nog volledig maar liggen beneden echt het lijkt gewoon wij natuurlijk zeg maar dit is echt een bosje en is echt mario klein als mijn had het is echt geen perspectief of zoiets dus ja ik vond het echt wel hele gave
kleuren voor een flamingo helemaal omdat ik van anouk mijn familie of partner geeft ook nog een flamingo kaart erbij dus ik heb toch de letter f de bij gepakt in het boek en naar wordt de flamingo bij en heb ik gehaakt kijk [Muziek] leuk toch effe helemaal enthousiast ik vind gewoon heel graag in een boek staat er dat je 20 gram nodig hebt van deze hoofd kleuren roze voor voor de flamingo en ik zat allemaal te stressen want deze bolletjes design maar 2020 die zijn maar 10 gram dus dat is natuurlijk maar de helft van wat ik nodig zou hebben alleen tot mijn grote verbazing toen ik
gewoon maar begon te haken want ik had gewoon echt zin om een beetje te maken ik had gewoon genoeg ik heb zelfs een klein beetje over dus hier is mijn flamingo bij mijn net als die straks voortaan een plaatje voor mij krijgt en ja heel blij mee echt een superleuk snel projectje en uiteindelijk was deze dit garen ook echt prima te combineren met gewoon andere gares dus ik heb gewoon een normaal weet uit mijn eigen stash een zwart uit minste eigen stash gepakt die niet leuk hun uw planning dus ja dat is mijn verminken en de letters en dan heb ik nog een hele gave
finish object en dat is mijn maand augustus van een nieuw workshop we gaan ook even mijn keijsper even kijken nou het is mijn kaartje van die mijn huidige work in progress van die club hier nu een score [Muziek] center parcs aks ik heb er niet opgeschreven wanneer ze af waren maar het was ongeveer twee drie weken zeg maar ik heb dus op deze kaartjes dus en miss print overigens heb ik u de informatie geschreven heb je achter groep nog heel veel ruimte voor opmerkingen er heb ik in het geval van mijn huidige zoeken de nieuwe heel opgeschreven heel mij niet heel t t t t t maar het
super handig dus ik heb echt een hele stapel met kaartjes inmiddels waarbij ik gewoon precies kon terugkijken wat heb ik nou gedaan met welke sok zo kan ik dus zien dat ik 64ste ik heb gebruikt voor deze zoeken elke ga dus ik heb gebruikt welke haar breinaald welke soort hier hoeveel toeren van de voet en cetera et cetera dus ik ik gebruik deze echt heel veel ik heb echt van ons tafeltje en dit nog wel heel leuk plan voor om ze te verwerken in een leuk boekje we maar dan moet ik nog echt menens nog een keertje maar goed het belangrijkste deel de zoeken het go ca
met een gewoon een [Muziek] ribbelsteek nieuw zoals myra en tegenwoordig heel erg leuk vind om te maken en echt onwijs gaaf steken patroon als ik werd zo dol op dit soort patroontjes deze vind ik echt heel gaaf dus deze ga ik wellicht nog een keertje maken ik heb een gemaakt van ongeveer ff legia dat is de hoofdkleur en hier zijn gemaakt van een restje zoeken wil die ik heb gekregen vorig jaar was toen nog geen lesje ik heb ook echt en hielp me gemaakt en hoe ze een aantal zoeken die deze hier hebben maar nu nog eentje en ik heb trouwens een deel van mijn stream van deze kleur en
koek aan mijn fiber share your partner gegeven dus ik hoop dat zij de ook nog heel veel leuke dingen van kan maken ik heb ze ook nog wel wat over dus waarschijnlijk komt er nog wel een keertje een paard weer met een groene hier dus ja echt heel erg blij mee mijn augustus zoeken nu moet je even niet doorvertellen maar ik heb dus eigenlijk dit ruitjes nog niet eens afgehecht het zijn echt al eeuwen klaar maar ik heb ze nog niet af recht nou dat waren mijn finish object [Muziek] oké ik ga nu verder [Muziek] ik heb nu eventjes alleen het lichtje uit moeten doen omdat ik de oplader
nodig hebt voor mijn telefoon dus ik ben heel erg benieuwd wat er verschil is tussen kwaliteit en of lig je eigenlijk überhaupt uitmaakt maar we zijn aangekomen bij mijn aanwinsten segment dus ja gaan kijken naar allemaal moois dat ik de afgelopen tijd heb gekregen ik ben echt het grootste deel gekregen en maar een heel klein deel echt gekocht dus ja laten we maar gaan ervoor dat jullie denken dat ik was kritiek verwend ben want dat is absoluut het stuk waar deze keer het is echt veel goed ten eerste ik het damp heb je gehad over mijn powershare ik mocht niet om
het pakket sturen naar meer vol dus ja als jullie willen zien wat zij heeft groene wat zij heeft gekregen dan zou ik eigenlijk wel aanraden om naar haar instagram te gaan miron van vijf van ervaart sorry ik zet wel even neer daar staan de foto’s van mijn pakket voor haar en mijn pakket die zal ik doe zoveel mogelijk uit zien maar ja ik heb wel een deel daarvan gebruikt en opgeruimd dus ik was mensen die niet helemaal mee compleet ik heb onder andere tegen kregen een leuke kaart en een pom-pom maker dus echt heel erg verwend kunnen echt gruwelijk vet ik heb een prachtige bol
gekregen met oppakken garen echt super mooi rood van woede niet eng echt op het geloof je gewoon niet hoe zacht het is echt heerlijk belder daarnaast ik ook nog een handgeverfde streng geveegd van anouk en deze kleren en of doen dan geldt er in een beetje groen hier hij is echt zo mooi het schone moet marino bol en ook heel erg zacht dus ja ik zit er nog steeds aan te denken om hier een hele mooie muts van te maken maar ik heb echt geen flauw idee om dat gaat lukken voordat de winter voorbij is we gaan het zien daarnaast heb ik ook echt een droom gekregen ik wil al heel erg lang ook headshok
fibers omdat je hoort het toch wel heel erg veel over en moet toch wel een kindje uitproberen denk ik dan en hier is die dan eerste heet van pijpers oh dit is potluck zo mooi groen echt niet te geloven om een verschillende kleuren groen en en spikkels en is hele wet de natuurlijk ook een hele mooie week kregen paars deze heeft november ook heel erg cool echt mijn paars en wielen en blauw oh god je het doet echt heel erg blij mee dus dankjewel anouk daarnaast ik ook nog wat mini’s laten zien van mijn flamingo in ik had hele mooie kaart gekregen en thee en een
potje met roze kleurstof voor mijn verf avonduren dus echt onwijs verwend gewoon echt ik had ik een patronen gekregen dus ja echt oh ik had opengemaakt ik was helemaal blauw no way volgens mij komt dat ik t service nog meer prachtige aan minste want echt zul je in die week van dat ik de powershare pakket kreeg en rechts over bent echt minimaal mijn familie er wordt ook nog van ontdekken wat er een steeds marker met een schedel cool en en setje met twee knopjes en verfrissing perth allemaal in stijl oh echt super gaaf heel erg blij mee daarnaast kreeg ik als bedankje echt als
verrassing ook nog een leuk pakketje van joke ik had de vorige je vertelt over haar geweldige initiatief voor het goede uw van eltjes haken en breien voor het ouderenfonds dus ga ik zeker eventjes naar haar website dat is draadje los en link staat hier beneden ergens en ik kreeg van haar heel stijl partners keepers en en stekenmarkeerders zelfgemaakt gaaf toch en een eigen hand geverfde mini van echte soekaboemi van echte bol ik vind echt zulke gave kleuren heel erg mooi ik ben ook echt zeer benieuwd wat dat gaat moeilijk en een leuk dit kaart uiteraard nou ik wil
wijzigen en promotie van haar website en haar goede doel dat heb ik gedaan omdat ze dat heeft gevraagd maar ik heb de echt niks voor terug verwacht het hoefde ook echt helemaal niet maar ik ben er echt heel erg blij mee natuurlijk dus ja dit is weer een goed moment voor een opnieuw een oproep van me naar haar sago geldzaken want is echt onwijs goed toe en ga voor het patroon en die uitleg en zo naar haar website goed nog een cadeautje dan zijn we er eigenlijk nog goed doorheen ik heb ook nog stiften gekregen van een vriendin en jij die labels heb dus gekregen en ook een geweldig leuk
lief gelukskoekje helemaal in het paars en heb ik kreeg van je van jannie ooms en liep echt heel erg leuk jenny die had mijn sokken kaarten gekregen hebben een project kaart dus deze alleen dan blanco en zonder drukfout en we hebben ook al heel lang lang leuk contact op instagram en zei je niets van hey ik wil wat leuks naar je sturen dus ik heb echt onwijs leuk verrassing gekregen van haar echt heel erg leuke gelukspoppetje echt helemaal paars dus ik ga nog even bedenken waar ik hem aangaan maar dat hij ergens aankomt dat is echt helemaal zeker ik heb het volgens mij niet vaker
genoemd maar ja ik ben echt gek op dingen die hand gemaakt zijn en dan niet per se van mezelf ik vind juist meer waar je als iemand anders het voor mij heeft gemaakt ik heb bijvoorbeeld wat zuur affiches van een vriendin hangen lichaam ik heb onderzetters van mijn moeder ik heb ik heb nu dus de ook sleutelhangers en mijn voor een andere vriendin had ook kitchen tas hangen voor me gemaakt ja ik weet vrij zeker dat ik voor mijn verjaardag nee heel cool handgemaakt cadeau krijgen van hun vriendin ik ben er gewoon ik word gewoon erg blij van helemaal als toe iets is wat ik echt
mooie kan neerzetten of wat echt bij een past zeg maar het is echt een beetje conflict voor mij want ik ben natuurlijk gek op al die handgemaakte items en ook decoraties en zo aan de andere hand ben ik ook echt heel erg allergisch voor stof dus dat is wel echt heel erg paden waardoor ik eigenlijk niet zo vaak vaak gewoon niet zo goed weet wat ik daar nou precies mee moet en ik wilde heel graag naar te zien en zo en ik weet dat ik er ook wel heel erg ziek van kan worden dus ik zal een beetje dilemma dus ja daarom heb ik meestal dat het dat ik het een beetje goed roteer zeg
maar dus dat de ene keer staat u dit open en bloot en andere staten wie dat en ja dingen zoals sleutelhangers en boekenlegger zijn zo die gebruik ik sowieso wel gewoon wil dat heb je altijd wel nodig en dat dat ligt dan nog gewoon daar maar ja ik vind het wel een heel lastig groeit mijn hobby kan combineren met mijn allergie maar ik korte we altijd heel heel erg blij van als ik dit soort cadeautjes krijgt dus echt onwijs bedankt mijn verjaardag is pas over twee weken overigens en drinken ja daarnaast heb ik nog niet nog wat aan minste die ik zelf gekocht heb ik heb nu eindelijk alle haaknaalden
naar dus eigenlijk de haak nauwe set van clover amour ik kan ik niet laten zien want ik heb natuurlijk weer beneden laten liggen ik wel tien keer heen en weer gelopen dus ik vind nu al weer best maar ik heb eindelijk een eigen haaknaalden set van een echt merk en ik kan je vertellen ik heb ik heb dus echt wel bijna vijf jaar en ik heb nog steeds geen echt merk set gekocht tot nu dan maar ja nadat ik toch wel vaker met een b-merk werkte en zeg chinese kwaliteit en en groen bij nummer hand en mijn mijn schouders op de sloop met zo’n naald omdat het toch wel echt heel erg
veel verschil maakt merk ik ja toen dacht ik op geen band van ja volgens mij is het gewoon geen overbodige luxe om toch gewoon een hele set aan te schaffen wat betekent dat ik nu drie of vier haaknaalden 4 kom ik met vier goede haaknaalden heb van maat 2 en half mm het oog met zo’n versluiering niveau het minder snel daarnaast heb ik ook van de the stage van jennefer verstraete op instagram heb ik een mooie string gekocht jennefer verstraete is drie kleine schaapjes of instagram en momenteel probeert ze heel veel van haar eigen rol te verkopen omdat ja ze gewoon te veel
en het zijn echt onwijs gave dingen en ik kom natuurlijk ook niet laten liggen want ik had dag daarvoor of zo had ik die foto van die kleur had ik toevallig gezien op facebook het er dag voor corally wil ik heel graag hebben maar ja doe toch maar niet want ik heb als hoeveel nou ja ik heb al zo veel en nu zin van ik heb genoeg maar toen jennefer had op haar die sluis dag voor ja sorry nam tari ik heb hem de stad en ik heb me vandaag binnen gekregen dus dus echt super goede timing en dit is nebula kijk dan zwart met neon alle kleuren en zo onwijs gaaf en heel erg zacht me echt super blij mee
ik zal straks bij het bewerken even zeggen van biej hem gemaakt heeft ik ben kaartje en de lieve teentjes die er bij horen die heb ik pull thru beneden laat liggen maar dit is hem dan neem hila oh zo dus ik geweldig mooi je moet blij mee [Muziek] dus dankjewel jennefer dat jullie sturen en met leuke weetjes de bij innerlijkheid mocht je zelf nog wat rol zoeken dan zou ik zeker ook eventjes op haar instagram gaan kijken of daar nog wat voor jou bij zit dan heb ik nog één ding voordat ik echt even mijn kill grasmere want oh oh ik heb een tijdschrift gekocht en dat
was deze amigurumi kon het niet laten voelen wat leuk kitsch kijk ik bedoel vaktijdschriften is hetero bi tijdschriften natuurlijk want is een hobby maar voor mij is het echt een vak dus ik weg van naam geen overbodige luxe ik doe het gewoon lekker even verwennen dit is ook gekocht erg blij mee je ziet alleen ziet er wel nieuwe dingen in van ontwerpers die ik nog niet kende maar aan de andere kant vind ik het ook wat best wel weer simpele patroontjes dus wat dat betreft is het wel een beetje een teleurstelling maar er zit echt absoluut wel genoeg mooie dingen in
dat ik denk verkoop zoals deze gansjes vind ik zelf heel leuk en het moertje van de voorpagina hij is ook heel erg schattig dus ja wie weet inspiratie is altijd erg handig en heel fijn dus dat is ook nog een aanwinst we hebben straks nog een spotlight en shop update en een crib oké zoals ik al zei ik word echt een hele lekkere lange aflevering dus we gaan nog eventjes door goed we kunnen weer verder moeten wel even bij zeggen ik wil mijn is echt zulke pot en mijn keel dit zeer en ik was heel erg moe dus excuses als het een beetje wat minder enthousiast en wat
meer vermoeid overkomt ik doe m’n best ik heb alleen deze podcast echt al zo lang uitgesteld dat ik nu gewoon eventjes doorheen moet en ik vind wel echt onwijs leuk om te doen dus dat merk jullie gelukkig wel werkt een beetje veel heel erg veel dit keer goed in de spotlight heb ik twee dingen de eerste is een magazine die jullie hopelijk allemaal op social media hebben langs zien komen want hij is echt heel erg cool en dat is het mij beleving van lisanne van draad en praten je ik heb ook gekocht u staat ook een aantal hele mooie kaarten baaien van lisanne ik heb ook
echt bij haar in de webshop gekocht en ja ik vind hem gewoon echt onwijs trendy en heel erg leuk om te lezen zitten er allemaal interview is in en heel veel patronen van hele diverse groep pistes van naaien tot macrameeën tot haken breien enz eigenlijk alles komt wel langs en dat is gewoon heel erg cool om te zien wat momenteel de trend zijn op dit gebied het marktgebied van haken en breien en de kleuren en zo dat vond ik wel heel erg leerzaam en leuk om allemaal te lezen zo merk ik bijvoorbeeld dat het heel erg in is om okergeel te doen en wit en grijs dus dat is zeker
iets wil ik waarschijnlijk nog wel in mijn huiskamer van drugs mee gaat doen zo ziet me voelt ook een soort groente haargroei blauwachtig iets platform zijn ook kleuren die heel erg in wijn ja macramé is ook echt wel heel erg in stijl en ja lisanne die heeft het ook echt wel over ja trends en wat vinden mensen mooie en dat is momenteel in en dat vind ik eigenlijk wel heel erg leuk om te lezen heel erg inspirerend in dit geval daardoor ga ik dan zelf ook wel wat meer dromen en zo ja ik ben toch wat minder goed in dit soort dingen in echte stijlen van je huis ik ben echt wel wat
meer van andere dingen ja gewoon gezellig gevoel ik doe eigenlijk maar wat aan dus juist wel heel erg leuk om te lezen lang en te zien wat andere mensen in een huiskamer sturen ze ook allemaal tips in ja echt gewoon heel erg gaaf toen ook mensen dat ik er allemaal projecten waarvan dag voor de wil ik eigenlijk ook wel heel erg graag proberen maar ja maak de tijd en zin en zo veel na en haal dat vind ik nog wel een beetje lastig ik vond deze swinger bijvoorbeeld erg die heel erg cool maar dat komt gaat met je weer in conflict me wat ik eerder noemen mij een stofallergie maar ja
groen echt heel rustiek en we gaan ook echt weer allemaal dekker terug naar hand gemaakt en ik merk dat zelf ook wel heel erg in mezelf dat ik echt wel ja soort van de loer spel op vroeger ergers is niet helemaal het juiste woord maar dat ik gewoon er heel erg geïnspireerd door de accu dat mensen vroegen hun eigen kleren maakte en dat ze allemaal ambachten hadden die we nu eigenlijk steeds minder zien en ja ik ben echt zeker wel iemand die dat heel jammer vind en die dat eigenlijk allemaal heel graag zelf zou willen leren om te kunnen doorgeven dus ja dat zeker wel heel mooi om te
lezen dat andere mensen er ook mee bezig zijn dus ja zeker een aanrader de hem mee de living dan heb ik nog een tweede spot lights en dat komt omdat dit boek gekregen van smaak hem niet eens laten zien en dat het gaat om het boek de sok tour van een verticaal zal die en momenteel gaat is er ook een niet te lang van dit boek georganiseerd door carla en jennefer en deze niet te lang heeft trilling groep dan socks nou ik heb al eerder gezegd daar kan ik niet aan mee doen momenteel omdat ik echt nog wat dingen wil afmaken eerst ik ben al achterwand zijn al bezig sinds
1 september ik ga zeker opgeven rent meedoen als ik weer ruimte heb zeg maar is maar het kan nog wel eventjes duren maar echt deze zoeken ze zijn zo gaaf het is ook niet zo maar standaards teju en boord en zo’n eetzaal allemaal die onderdelen die ziel standaard zijn dan ook helemaal opgenomen in de ontwerpen wat is ook echt heel erg mooi maakt zoals je hier kan zien dit echt een kip in de teen en de trance gaat ik echt helemaal door tot aan de poort ik vind het echt heel mooi en het zijn ook echt ja soort van effen kleuren ze te patronen echt heel mooi uit koning
zijn ook echt onwijs mooie foto’s in en de staan ook allemaal diagrammen in om naast uitgeschreven patronen en de naam van de van de sokken zijn ook heel erg mooi zijn dit is dan weer een wat simpelere naam al zou je het best wel heel erg goed terug te leiden kunnen zijn naar battlestar galactica maar ik merk dat u al heel veel lord of the rings’ name in staan die zich voelt als arme arme en en en dood en dat soort dingen dus ja ik moet daar wel heel erg blij mee zeg maar dus ja dit gaat zeker nog een keertje gemaakt worden niet met de kwamen helaas maar ik ga wel
een keertje maken [Muziek] goed dan nog even een vliegensvlugge shop update omdat ik die toch wel heel erg graag wilden laten zien en ja en o&o lang en zo eventjes geduld hebben hier naar komt echter glory en dan is het klaar helaas of gelukkig ik kan me bijna niet voorstellen dat iemand echt gewoon een uur naar mij wilde zitten luisteren maar ja misschien ja en nu nog misschien is dat juist wel heel erg leuk is ik weet het niet ik hoor het overigens morgenavond ja het is wel leuk om te weten wat jullie een fijne duur vinden ik heb daar wel heel veel mee zitten
experimenteren en zo de laatste tijd maar goed shop update aan ga ik een beetje als een soort nieuwsitem doen ik waarschijnlijk de foto’s hier even invoegen want ik heb het allemaal niet hier liggen ten eerste er komt een kerst mystery box die heet de purple lady cozy christmas hij is nu alvast maar nu hij is al te bestellen op onze webshop de purple lady punt net en het is een box die tot 1 oktober 40 euro gaat kosten en daarna 540 euro en dat is inclusief verzending en het is een compleet mysterie wat er een nieuw jullie hebben we al een aantal keuzes en een aantal dingen die wij
alvast aan jullie laten meten zo ze is in de keuze van haken of breien nou kan ik je vertellen het verschil tussen deze twee is echt letterlijk een item die alleen maar voor breien kan in dus niet voor hakken geschikt is dat is het enige verschil tussen haken en breien dan het grootste verschil is moeder of traditioneel en dat zit helemaal in de kleurstelling ik heb een aantal moodboards gemaakt waarin je ongeveer kan zien wat ik daarmee bedoel dus je kan dan helemaal kiezen welke jezelf het fijnste vindt en dan moet ik wel heel eerlijk zeggen ik heb heel veel traditionele stoefen ik
op voorraad dus zou wel fijn zijn als je die die zouden kiezen want kan je verloofde ook kiezen we heel erg vaak zijn maar als het gewoon je ding niet eens dan kun je ook gewoon de moderne versies bestellen daarnaast is er de keuze wat voor interieur je voor je project dat wil uiteraard is het een box compleet met handgemaakte spullen gevuld de is gewoon letterlijk niks in dat ik zo kant en klaar kopen en er zit ook een project als bij dus een ons wel leuk als ik die op maat kan maken voor jullie het model is hetzelfde een versteviging zal hetzelfde zijn het enige dat verandert is het interieur dus
als jij onze houden voor stekenmarkeerders heel fijn vind ik er hier in laten zetten of wat een haak na de houder de in zaad zetten of gewoon niks dat kan gewoon ook dus dat is het enige verschil dat kan je dan uitkiezen ik kan ook gevast vertellend examen werkt met twee lieve geweldige meiden eentje is juliette van jullie het passie en de andere is kobe van komisch creaties dus echt heel erg cool heel erg ik zei ding en deze inschrijving en sluiten 4 november en dan ga ik ze beginnen het versturen dus ja schrijf je gauw in voor een aantal word want dan gaat de prijs
omhoog dus echt opschieten want is echt heel erg snel al oktober en zou zonde zijn als je deze geweldige prijs niet zou kunnen krijgen ja bij de kerst-box ga ik waarschijnlijk ook loodje schrijven waarmee dan een leuke kerst relateren prijs kan winnen vlak voor kerst dus wil je die prijs hebben dan zal je toch een geweldig boksen moeten kopen om te kijken wat er in zit en om de prijs te winnen allemaal een mysterie een grote verrassing en andere verrassing is mijn nieuwe uit het dorp project as deze is verkrijgbaar in zowel de xxl formaat was standaard formaat het
bijzondere daarbij is dat het gemaakt wordt van een hele mooie hele grote lap stof met allemaal kleurverlopen en daarop soort van gestanste afbeeldingen maar wat ik zo mooi vind is dat ik het toen een publieke maakte samen met heel mooi grijs grijs antraciet kleurige stof toen vielen me echt heel erg op dat de kleuren er heel erg mooi uit kwamen zeg maar en dat heeft me heel erg denken aan een strijd van afgelopen jaren over hoe je soms gewoon uit een depressie van klimmen en moeilijk dat kan zijn net als je eenmaal out of de dark bent dat je dan ineens allemaal kleur ziet en dat het gewoon
allemaal veel mooier wordt en dat je meer kan en ja eigenlijk wil ik deze stuk steeds meer vrouwen ondersteunen om ook deze strijd succesvol achter zich te laten en daarom heb ik besloten om van de opbrengst van deze tassen zeker 10 procent te doneren aan een goed doel die echt gaat om ja ik moet nu echt kijken wat ik nou eens welk doel ik daarvoor precies wil kiezen maar het wordt echt wel gerelateerd aan mentale problemen zeg maar zoals depressie en andere onzichtbare ziektes dus ja dan zeker een aanrader ook omdat het een mysterie is wat voor soort tasje krijgt hoe je de uit zou
zien en uiteindelijk en jij is ondersteunt er ook nog echt een onwijs koel doe mee dus ja ik zou er zeker eventjes naar kijken nog iets nieuws is dat we tegenwoordig een aantal yarn and colors kleuren hebben en een aantal bij claire garens dus ga ik allemaal niet uitgebreid over teller maar die staan nu op de website dus ik even kijken en wat er allemaal is op voorraad is het is uiteindelijk de bedoeling dat we natuurlijk een veel grote assortiment kunnen aanbieden op onze webshop maar ja ik doe het allemaal vanuit niks zonder startkapitaal dus dat kan nog wel eerst
sturen maar eens aan vast moet beginnetje en zijn we heel enthousiast over verder zijn er nog nieuwe yarns liefst in de shop te vinden een nieuwe soort van collectie als waren deze collectie gaat nog uitgebreid worden maar we zijn al een heel aantal klaar is die staan al in de webshop en dan als laatste ben ik nog bezig en experimenteren met hele kleine mini tasjes ik krijg ik een leuke kust een bestelling voor en ik heb er dus nog twee gemaakt die ik in de shop wil zetten en dat zijn deze schatjes voorkant is hetzelfde rits is een andere kleur en nam de achterkant is anders gewoon echt uit de
resten is gemaakt dus nu zijn deze stofjes op aan mij je afschudt is paste gewoon een skin int het maar een borrel ja of vervuld accessoires of weet ik veel dit soort tasje zijn eigenlijk altijd wel handig dus die staan in mijn shop en mocht je die graag een en andere maten hebben we of in een andere stof je hebt mij deze maand kan deze stofjes in een andere maat kan niet meer maar als je dus ook nog eens zelf een tas willen hebben in een bepaalde soort op maat of iets dergelijks plaatst dan eventjes weten ik kan heel veel met tasjes en maten en zo en eigenlijk kan ik in principe elke
maat die je kan bedenken kan ik maken dus als je iets zoekt laat het zeker eventjes weten oké en dan zijn we eindelijk bij het segment gekomen waar iedereen heeft gewacht tenminste degene die een gereageerd op mijn vorige keer voor een van mijn vorige podcast en ik ga namelijk de winnaars aankondigen van de twee patronen van anita dat is de zwarte strepen sjaal en de verborgen lag winnen nou ik heb hele leuke reacties gekregen daarvoor heel erg bedankt ik vind echt onwijs leuk om te horen allemaal blijf tot zeker doen want ja wij geniet er erg van zowel ik als alita en ja het is
gewoon heel erg leuk om met jullie contact te hebben want eigenlijk zit ik hier gewoon te praten tegen mijn mobiel en een beetje raar soms en ja eigenlijk het enige contact dat ik echt van jullie terugkrijg is jullie reacties op deze video’s dus kijk je deze video geef ik er even een duimpje omhoog dat helpt ook heel erg klik op abonneren zodat je zeker weet dat je alle video’s voor mij kan zien en laat ook echt een reactie achter want dat vind ik echt heel erg leuk om te lezen ik lezen op de echt allemaal en ik probeer ook te reageren als ze iets om te reageren is
ja de winnaar is ik heb ze acht klokken en is gewoon helemaal legaal te gaan met zoon lolo te trekken generator en zo alleen ik het eventjes gewoon opgeschreven van dus veel makkelijker ik laat hem te patronen niet zien want ik heb die opgeborgen in een veilig plekje stadsmensen blijven dus als je ze wil zien ik zou zeker aanraden om even de vorige podcast ik te bekijken als je ze gemist hebt dus ik heb twee complete uitgeprinte patronen en de eerste winnaar is die van de verborgen lagune en dat is tromgeroffel annemiek kosten gefeliciteerd amika sturen eventjes een berichtje het liefst
eventjes naar mijn ja instagram of anders mijn e-mailadres [Muziek] en ja dan stuur ik het ras snel mogelijk met jou en voor de tweede winner is geldt uiteraard hetzelfde aan de tweede winnares voor de zwarte strepen sjaal is joke limiet gefeliciteerd aan bij stuur me echt even een berichtje ergens met je adres en zo en dan probeer ik hem zo snel mogelijk op de bus toe en ja ik kijk heel erg uit eentje die resultaten maar hebben jullie vast wel gezien dat dit de 25e aflevering is van deze podcast en daarnaast ben ik binnenkort jarig ja dit zit niet echt dat ik dan al mijn
felicitatie je wil of zo maar nee ik ben gewoon altijd heel erg blij met verjaardagen en dit keer ga ik iets terugdoen onder andere voor mijn verjaardag dus voor mijn verjaardag en voor de 25th aflevering want ik ben ik ook heel erg blij mee dat gewoon echt een kwart van 100 hoe cool is dat en daarom ga ik een heel leuk verrassing is pakket samenstellen en die ga ik of sturen naar een makkie winnaar dus dat wordt echt een verrassing ik heb zelf ook nog geen idee wat er allemaal in de pakket gaat komen dus ja ik ben zelf heel benieuwd ik ben ook heel erg benieuwd wat jullie
van zullen vinden maar die kunnen jullie dus winnen en daarvoor wil ik heel erg graag weten of jullie het liefste haken of breien en of jullie nog ja leuke ideeën hebben voor de podcast of nieuwe producten of wat jullie zouden willen zien in de webshop profeet jullie zouden zich willen zien op de podcast eigenlijk bezig wie maakt er een leuk verhaaltje van ze geven hallo en dan weet ik dat jullie niet kijken en dan kunnen jullie meedoen met deze keer voor lady dan de volgende keer zal aankomen gaan nou dat was het alweer deze echt een gigantisch lange geweldig om leuke en gezellige podcast
ik kijk daar al weer naar uit om de volgende keer weer lekker met jullie te kunnen kletsen en ik kijk heel erg uit met jullie re-lock reacties dus dan zie ik jullie de volgende keer weer dus we komen hier van de trap naar boven en dan zie je meteen een overzicht van mijn zolder helaas is het is wel een open niet afgewerkte zomer op betekent dat kerpen geiser is en alle pauze en onze wassen dekken maar ik heb daar vandaag wat leukers mee gedaan dus ik heb een leuke poster hangen met magnetische soort van een washi tape alleen maar magnetisch zeg maar eigen zelfgemaakte
begeleid en een leuk bordje met een poging handlettering daar ben ik niet zo goed in vervolgens gaan we naar rechts en neuzen jullie al mijn grote tafel je ziet ook een beetje de kussentjes stoeltjes naar de de stoelen heb ik gekregen van de tante van mijn man de tafel die heb ik voor heel van heel die prijsje van mijn vriendin gekregen en dan gaan we verder lux dit hoekje met salontafel ook gekregen een bank die echt al 15 keer verhuisd is met ons mee het ook zijn andere bestemming kreeg cursus heb ik gekregen tekens heb ik zelf gemaakt heb je hier nog team laat
je met mijn girafjes kleintjes zijn lof die min gemaakt een groot heb ik zelf gemaakt en zie hier ook een beetje aan ns memorabilia bij onze printers mijn man heeft heel lang mee en is gewerkt en deze poorten kan je dus bij het spoelhuis spoorwegmuseum kopen in utrecht dan heb ik daar boven mijn prikbord met mijn landen waar aan ik heb verzonnen en dan komen we hier nu bij mijn werk station hier zie je mijn lockmachine aan de voorkant en de naaimachine aan de andere kant beide kanten hebben stoelen hier heb ik nog een klein kastje waar ik kleine dingetjes in bewaren grotere dingen
mappen op een doek want ik werd een beetje knettergek van mijn man die staat er ook om hier elektronica te hebben dus al uw kabels en allemaal dingen waar ik niet aankan promo heb ik hier mijn strijkplank die gebruik ik echt onwijs veel echt tasjes als ik bezig ben mijn zat een beetje een deel van mijn werk station eigenlijk strijk hierover eens winnen doe ik kleine dingetjes en dan op de tafel die je hier ziet daar snijd ik al mijn werk nu ziet ook nogal ook een beetje tasjes liggen die nog niet helemaal klaar zijn dan heb ik hier een andere kant mij en aj station
u ziet daar al een beetje voorraad hebben daar mijn grote lichtbak en nee die is niet in de gaten dat station bestaat niet meer als ns-station het is nu een metrostation dus wij hebben de poort via via kunnen krijgen hij kan ook aan een dan heb ik nu eventjes niet gedaan ziet hier nog wat gares van de shop wat diy kit lol binnenkwam uur haspel mijn zelfgemaakte gereedschaps borduurring dat ik hier nog allemaal verpakkingsmateriaal en nog een station werk heel vaak ja dingen snijden dingen voorbereid en sport dat is een beetje het moet je nou een ventilator die echt heel sterke is wat
echt niet kon inbreken op solar want dan wordt het heel snel bar en nog een aantal bakken met stoffen die begin ook steeds voor te haken en hier mijn favoriete kastje mijn hoor je kastje met ja tweedehands spulletjes eigenlijk heel veel en zelfgemaakte spulletjes stellingen die klaarliggen en dan heb ik hier nog een kastje en daar zitten project tassen sleeves naald houders en je arm chair ons in prullenbak kan ook niet ontbreken en dan zijn we rond dat is mijn studeren nou heel erg bedankt voor het kijken welkom me en lukt het jullie eventjes mee konden kijken

0 Responses

  1. Pingback: der neuen baby stricken - Alle stricken modellen

Leave a Reply