përshëndetje të gjithëve mirëseardhje në kanalin tim thur me grep për beben faleminderit për shikimin dhe faleminderit për pajtimin në tutorialin e sotëm Unë do t'ju tregoj se si të thurni me grep këto çizme të vogla ose këpucë për vajzat midis tre dhe gjashtë muajsh ato janë shumë të lehta për të bërë tani i bëra këto çizme të vogla që të përputhen me fustanin e vogël dhe këtë mbulesë të vogël që përputhem që tashmë ju tregova këtu në kutinë e informacionit do t'ju lë lidhjet për këto mësime
së bashku me këto pantofla të vogla të lezetshme mary-jane në rregull le të fillojmë dhe faleminderit për shikimin në rregull për të filluar Unë do të përdor këtë grep tre milimetër dhe sot po përdor këtë fije për fëmijë Unë jam duke përdorur super i butë i dyfishtë i thurur tani për të filluar Unë kam 17 zinxhirë në zinxhirin e tretë nga grepa një dy tre Unë do të bëj një thur me grep të dyfishtë me grep në zinxhirin tjetër sigurohuni që kur t'i bëni këto zinxhirë të kaloni vetëm përmes një prej sythe dhe pastaj të vazhdoni të
bëni vetëm një thur me grep të dyfishtë për secilën nga zinxhirë unti Do të vini në zinxhirin e fundit Unë do t'ju takoj këtu për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull në rregull Unë e mbaroj bërjen e këtyre grepave të dyfishtë Unë kam akoma një zinxhir më shumë Kam 14 grepa të dyfishta plus dy zinxhirët që kemi këtu në fillim tani në këtë zinxhir të fundit ne do të bëjmë shtatë grepë të dyfishtë, kështu që kjo është një dy tre për pesë gjashtë shtatë grepa dyfishtë tani tërheq këtë fije në mënyrë që kjo vrimë këtu të mbyllet tani ne
do të bëjmë 14 thur me grep përgjatë kësaj ane tjetër kështu që duke filluar në këtë thur tjetër bëni thur me grep tuaj të parë të dyfishtë dhe vazhdoni të bëni një thur me grep të dyfishtë për secilën nga këto thur derisa të keni katërmbëdhjetë trupa armike të vazhdueshme në fund për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në fund të mbarimit në rregull duke i bërë këto katërmbëdhjetë grepa të dyfishta tani në këtë qepja tjetër, pikërisht këtu, aty do të bësh shtatë grepë të dyfishtë që janë një dy tre
për pesë 6: 7 tani për të përfunduar të shkosh në majë të thurjes së parë të dyfishtë jo zinxhirët por thur me grep të dyfishtë dhe të bashkohesh me një thur të gabuar dhe kështu e përfundoj rreshtin e parë kështu që për rreshtin e parë kemi 14 grepë të dyfishtë 14 grepë të dyfishtë 7 grepë të dyfishtë dhe 7 grepë të dyfishtë kështu që kjo është 14 plus 14 plus 7 plus 7 bën 42 grep dyfish tani për zinxhirin e rreshtit të dytë 2 tani dy zinxhirë nuk llogariten si një thur me grep të dyfishtë këtu ne do të bëjmë 14 thur me grep të dyfishtë
kështu që duke filluar në të njëjtën thur kemi bërë thurin e shqipes i cili është thurja e parë e dyfishtë me një thur me grep të dyfishtë me grep të dyfishtë në krye të tjetrit dhe kështu me radhë vazhdo dhe bëj këto 14 grepë të dyfishtë dhe unë do të takohem menjëherë këtu për të të treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull në rregull unë mbarova duke bërë këto 14 grepë të dyfishtë duke mos përfshirë dy zinxhirët tani në këto shtatë grepë të dyfishtë në të cilët do të shkojmë bëni dy grepë të dyfishtë në secilën, kështu që duke filluar në krye të
së parës bëni dy grepë të dyfishtë që është një dy në tre të ardhshëm dhe katër në të tretën pesë dhe gjashtë në të katërtën shtatë dhe tetë në v 9 dhe 10 dhe dhjetë në gjashtë njëmbëdhjetë dhe dymbëdhjetë dhe në shtatë trembëdhjetë dhe katërmbëdhjetë shikoni se si do ta punojmë këtë pjesë këtu tani do të punojmë këto katërmbëdhjetë grepa të dyfishta, kështu që vazhdoni dhe do t'ju takoj këtu për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull përfundoi bërjen e këtyre katërmbëdhjetë grepave të dyfishtë tani në shtatë grepat e dyfishtë të ardhshëm, ne do të bëjmë dy
grepë të dyfishtë në krye të secilës, kështu që duke filluar nga kjo e para bëjmë dy grepë të dyfishtë që janë një dhe dy në të dytën tre dhe katër në të tretën pesë dhe gjashtë në të katërtën shtatë dhe tetë në të pestën nëntë dhe dhjetë në të gjashtënmbëdhjetë e dymbëdhjetë dhe në të shtatën trembëdhjetë e katërmbëdhjetë tani për të përfunduar ne do të shkojmë në majë të thur me grep të parë të dyfishtë dhe të bashkohemi me një thur të gabuar dhe kjo është mënyra se si e përfundova këtë rresht të dytë tani për rreshtin e dytë kemi 14 14 14
dhe 14 kështu që janë gjithsej 56 kopsa të dyfishta tani do të kthehem dhe do t'ju tregoj se çfarë duhet të bëjmë në rregull, kështu që mbaruam të dytën rresht me gjithsej 56 thur me grep kështu këtu e kam prerë fillin tim, kështu që thjesht kaloni fillin tuaj në atë lak të fundit tani kjo pjesë këtu është bërë është e matur rreth 11 centimetra që është pothuajse 4,5 inç tani unë duhet të qep shënuesit kjo është vetëm për të përcaktuar qendrën këtu në këtë anë kështu që ne kemi 28 qepje në këtë anë dhe 28 qepje në këtë
anë kështu që këtu është kjo kështu që ajo që ne do të bëjmë më tej është që unë do të heq këtë shënues të qepjeve Unë nuk kam nevojë për të në këtë thur atje Unë jam duke shkuar për të futur grepin tim Unë në të vërtetë do të shkoj kështu, sepse kjo do të jetë ana e duhur kjo do të jetë në pjesën e brendshme të bootie fëmijën kështu që këtu ne do të kapim një lak ta sjellim nëpër pjesën e përparme si ky zinxhir në të dy zinxhirët kurrë nuk llogariten si një thur nga këtu e tutje ata janë thjesht atje për të mbuluar çdo boshllëk
që mbetet kur bashkoheni në vend që të bashkoheni me zinxhirët ne do të bashkohemi me grepin e parë të dyfishtë kështu që këtu duke filluar në të njëjtën thur këtu unë do të bëj një thur me grep të dyfishtë pastaj me grep të dyfishtë në tjetër dhe kështu me radhë, kjo është gjithçka që unë do të bëj rreth e rrotull, thjesht bëj grepë të dyfishtë në fund të kësaj radhe. Unë duhet të kem një total prej 56 grepë të dyfishtë, si dhe tani unë jam duke shkuar për të bërë këto grep dyfishtë sepse unë dua të do t'ju tregojë diçka këtu kur të vini atje ku
jemi bashkuar për këto dy rreshta të fundit që kemi bërë oh dhe do të fillojmë të numërojmë rreshtat kështu që kjo do të jetë rreshti juaj i parë kështu që këtu kemi zinxhirët dhe pastaj thur me grep të dyfishtë sigurohuni që të shkoni në majë të grepit të dyfishtë për të bërë thur me grep tuaj të ardhshëm të dyfishtë kjo është në mënyrë që të mos shtoni një thur shtesë nëse e bëni me grep të dyfishtë këtu në zinxhirët në vend kështu që thjesht hidheni atje thur me grep të dyfishtë dhe pastaj vazhdo rreth saj thjesht duke bërë thurje të dyfishta si kjo kështu që
vazhdoni do t'ju takoj këtu në fund të kësaj rreshti të parë për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull në rregull unë jam këtu në fund të këtij rreshti të parë keni gjithsej 56 thur me grep të dyfishtë për të përfunduar në krye të grepit të parë të dyfishtë dhe bashkohuni me një stilolaps tch tani për zinxhirin e rreshtit të dytë dy dhe në të njëjtën thur këtu bëj një thur me grep të dyfishtë para se të vazhdoj Më pëlqen të sqaroj diçka që shumë prej jush më kanë dërguar me email dhe më pyetni pse i zinxhir dy në vend të zinxhirit tre dhe kam
zinxhirin tre numëro si grepin tënd të parë të dyfishtë nuk më pëlqen të zinxhir tre sepse atëherë kjo do të nënkuptojë se unë do të hyja në thurjen tjetër dhe do të bëja thurjen time të parë të dyfishtë dhe pastaj do të ketë një hendek midis tre zinxhirëve dhe grepit tjetër të dyfishtë kështu Unë preferoj të bëj dy zinxhirët në mënyrë që kjo pjesë këtu të duket bukur dhe e rregullt dhe të mos ketë boshllëqe, kështu që kjo është përgjigjja e thjeshtë, kështu që këtu për të vazhduar për këtë rresht, gjithçka që do të bëjmë është të bëjmë thjesht grepë të dyfishtë në secilën
nga këto qepje, kështu që vazhdoni rreth e rrotull në fund të kësaj rreshti ju do të keni 56 grepa dopio, duke mos përfshirë dy zinxhirët që vazhdojnë t'ju takojnë këtu për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull, unë jam këtu në fund të këtij sekondi rresht kam 56 grepa dopio për të përfunduar në krye të thur me grep të parë të dyfishtë dhe të bashkohet me një thur gabim kjo është mënyra se si unë të përfundojë këtë rresht të dytë me 56 grep dyfishtë tani për rreshtin e tretë ajo që ne do të bëjmë është që ne do të fillojmë tani
reduktimin këtu para çizmet e foshnjës kështu që këtu kam vendosur dy shënjues qepjesh kështu që midis këtij shënuesi të thurjes dhe grepit të parë të dyfishtë kam 16 thur me grep dyfishtë midis këtij shënuesi të qepjes dhe kësaj mu përpara, unë kam 24 thurje me dy krahë atëherë midis këtij shënuesi të qepjes dhe fundit thur me grep të dyfishtë këtu kam 16 kështu 16 16 24 kështu që për zinxhirin e rreshtit të tretë 2 dhe në të njëjtën thur këtu bëni një grep të dyfishtë këtu ne do të bëjmë një total prej 16 thur me grep
kështu që vazhdoni më lejoni të drejtoj këtu për të treguar ju atë që duhet të bëjmë tjetër në rregull Unë përfundoj duke i bërë këto 16 thurje me grep të dyfishtë, duke mos përfshirë dy zinxhirët tani në këto 24 grepa të dyfishta tjetër, ne do të punojmë zvogëlime të thurjeve në mënyrë që fijet të fusin grepin tuaj në grepin tjetër të dyfishtë kapni një lak dy sythe nga filli vendosni grepin tuaj në kapjen tjetër një lak hiqni dy sythe nga tre sythe në grep afër këtu është zvogëlimi ynë i parë i thurjeve që llogaritet si një
thur me grep i dyfishtë, kështu që përsëri fijet vendosni grepin tuaj në thurën tjetër merrni dy sythe nga filli dhe futni grepa juaj në tjetrën hiqni dy sythe nga tre sythe në grep afër këtu është thurja jonë e dytë e dytë përsëri me grep futni grepin tuaj në thurën tjetër merrni dy sythe mbi fije dhe futni grepin tuaj natën tjetër hiqni dy sythe nga tre sythe në grep të mbyllura kjo është mënyra se si unë do të vazhdoj nga këtu e tutje kështu që kjo ishte tre katër pesë gjashtë shtatë tetë 9 dhjetë 11 12 kështu që ne kemi 12 qepje këtu për pjesën e përparme tani do të vazhdojmë dhe t'i përfundojmë këto
16 grepët e dyfishtë të fundit, kështu që vazhdoni dhe unë do të takohem në fund të kësaj rreshti për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull, unë jam këtu në fund të kësaj rreshti të tretë për të përfunduar të shkoj në majë të grepit të parë të dyfishtë dhe bashkohem me një syth të gabuar dhe kështu e përfundoj të th në rreshtin e tretë tani në këtë rresht kemi 16 thur me grep plus 16 plus në pjesën e përparme kishim 12 thur me grep dyfish kështu që janë gjithsej 44 thur me grep tani në rreshtin e katërt ajo që ne do të bëjmë është që ne
do të punojmë 12 grepë të dyfishtë këtu së pari kështu që të fillojmë zinxhirin 2 dhe në të njëjtën thurje këtu bëj një thur me grep të dyfishtë dhe puno këto 12 thurje me grep të dyfishtë dhe unë do të takohem këtu për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull Në fund të fundit i bëj këto 12 thur me grep të dyfishtë duke mos përfshirë 2 zinxhirët tani në këto 4 grepa të dyfishtë të ardhshëm këtu do të punojmë në zvogëlimin e thurjeve, kështu që fijet vendosni grepin tuaj kapni një lak, hiqni 2 sythe nga fijet, futni
grepin tuaj në 2 sytjet e ardhshme jashtë tre sythe në grep mbyllur të njëjtën gjë në 2 3 sythe të mbyllura tani këto 12 qepje të ardhshëm 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 këto janë zvogëlimet e thurjeve që kemi punuar në rreshtin e mëparshëm kështu që do të shkojmë për të zvogëluar këtë pjesë pak më shumë , kështu që të bëni të njëjtën gjë fije mbi insert goditja juaj në thurin e ardhshëm hiqni dy sythe nga filli futni grepin tuaj në tjetrën hiqni dy sythe nga tre sythe në grep mbylleni përsëri punoni një tjetër ulje të thurjeve tre sythe të mbyllura kështu që këtu kam le të shohim se kam 1 2 3 4
pesë gjashtë shtatë tetë 9 dhe 10 në rregull, kështu që ne bëmë dhjetë zvogëlime të thurjeve këtu dhe kjo është ajo që duket kështu që tani do të vazhdojmë dhe thjesht punojmë këto 12 grepa të dyfishtë, kështu që vazhdoni dhe vetëm për të drejtën këtu në fund për t'ju treguar atë që duhet të bëjmë në rregull përfundoji duke bërë këto 12 grepa të fundit dyfishtë tani për të përfunduar të kalojmë në grepin e parë të dyfishtë dhe të bashkohem me një thurje të gabuar dhe kështu e përfundoj këtë rresht të katërt tani në këtë grup të katërt kemi 12 plus 12 plus 10 që janë 34
grepë të dyfishtë për këtë rresht të katërt tani për rreshtin e pestë ne do të zinxhir dy në të njëjtën thur këtu të bëjë një thur me grep të dyfishtë këtu ne do të bëjmë 12 thur me grep përsëri kështu që unë do të takohem ty rreth këtu për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull finis tjetër duke i bërë këto 12 grepa të dyfishta tani këtu në këto dy qepje të ardhshme do të punojmë për një zvogëlim të thurjeve, kështu që fijet vendosni grepin tuaj kapni një lak, hiqni dy sythe nga fijet, futni grepin tuaj në tjetrën, hiqni
dy sythe nga tre sythe grepa mbyllet tani në këto qepje të rradhës, me përjashtim të këtyre dy të fundit, ne do të bëjmë thjesht thurje me grep, kështu që bëjmë një thur me grep të dyfishtë mbi tjetrin që është një dy tre katër pesë 6. tani në këto dy qepje të ardhshëm këto dy të fundit ne do të punojmë për të zvogëluar statun, kështu që filli vendosni grepin tuaj kapni një lak hiqni dy sythe dhe vendosni grepin tuaj në tjetrin merrni dy sythe nga tre sythe në grep afër tani këtu ne thjesht do të vazhdojmë të punojmë këto
grepë të dyfishtë të fundit, kështu që vazhdoni më lejoni të provoj në fund të kësaj rruge për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull përfundoni duke i bërë këto 12 grepa të fundit dyfishtë tani për të përfunduar këtë rresht të pestë të kaloni në grepin e parë të dyfishtë dhe të bashkoheni me një syth shqip për këtë rresht të pestë ne kemi 12 plus 12 plus 8 që janë 32 thur me grep tani për rreshtin e gjashtë ne do të zinxhir dy dhe në të njëjtën thur këtu të bëjë një thur me grep të dyfishtë për këtë rresht të gjithë ne do të bëjmë është vetëm me grep të dyfishtë
rreth vetëm vazhdo bërjen e grepave të dyfishtë në fund të kësaj rreshti të gjashtë duhet të kesh 32 grepë të dyfishtë të vazhdojë dhe unë do të takohem këtu në fund për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull në rregull unë jam këtu në fund të kësaj rreshti të gjashtë për të mbaruar ne jemi duke shkuar për të shkuar në krye të thur me grep parë të dyfishtë dhe të bashkohet me një syth shqip tani për zinxhirin rresht shtatë dy dhe në të njëjtin syth këtu të bëjë një thur me grep dyfishtë këtu për rreshtin e shtatë ne jemi duke shkuar për të bërë
crochets dyfishtë rreth e rrotull kështu që në fund të kemi gjithashtu një total prej 32 thur me grep ashtu si bëmë për rreshtin e gjashtë kështu që vazhdoni dhe përfundoni rreshtin e shtatë dhe unë do të takohem në fund për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull Unë jam këtu në fund të rreshtit të shtatë për të përfunduar ne do të shkojmë në krye të grepit të parë të dyfishtë t dhe bashkohu me një thur rrëshqitës dhe kështu e përfundoj rreshtin e shtatë me një total prej 32 thur me grep tani do të bëjmë një rresht më shumë kështu që për rreshtin tetë
zinxhir dy dhe në të njëjtën thur këtu bëj një thur me grep të dyfishtë për këtë rresht të gjithë ne do të bëjmë grepët tanë të dyfishtë rreth e rrotull kështu që vazhdoni dhe unë do të takohem këtu në fund për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë në rregull në rregull unë jam këtu në fund të kësaj rreshti të tetë tani për të përfunduar shkoni në majë të grepit të parë të dyfishtë dhe bashkohuni me një thur të gabuar tani kjo është mënyra se si unë përfundova rreshtin e tetë me 32
grepa dyfishtë tani për rreshtin e nëntë do të zinxhir dy dhe në të njëjtën thur këtu do të shkojmë bëni një thur me grep të dyfishtë, por ne do t'i bëjmë këto grepa të dyfishta në lakun e përparmë të secilës prej këtyre qepjeve, kështu që duke filluar këtu këtë të parën në të njëjtën thur ne bëmë thurjen e shqipes e cila është thurja e parë e dyfishtë bëni thurjen tuaj të parë të dyfishtë kështu që kjo është një dy tre në të katërt dy thur me grep një dhe dy përsëri Unë jam duke filluar g për të bërë tre grepë
dyshe një dy tre dhe në të katërtin dy grep dyfishtë vazhdoni kështu për këtë rresht të nëntë në fund të rreshtit të nëntë duhet të keni gjithsej dyzet grep dyfish do t'ju takoj këtu në fund për të treguar ju atë që duhet të bëjmë tjetër në rregull Unë jam këtu në fund të kësaj rreshti të nëntë Unë kam 40 grepë të dyfishtë tani për të përfunduar të shkoj në krye të thur me grep të parë të dyfishtë dhe të bashkohen me një thur shqip dhe kështu unë e përfundoj rreshtin e nëntë me dyzet grepë të dyfishtë tani për rreshtin e dhjetë
do të lidhim dy tani në të njëjtën thur Unë do të bëj një thur me grep të dyfishtë me grep të dyfishtë në dy vijat dhe në thurin e katërt dy thur me grep këtu është në rregull që ne mund të bëjmë fusni grepin tonë nëpër të dy sythet tani përsëri ku unë do të bëj tre grepë të dyfishtë një dy tre dhe në dy grepat e dyfishtë vijues vazhdoni kështu në fund të kësaj rreshti të dhjetë duhet të keni një total prej pesëdhjetë grepesh të dyfishtë takohemi këtu në fund për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë më tej në rregull
unë jam këtu në fund të kësaj rreshti të dhjetë për të përfunduar të shkoj në majë të grepit të parë të dyfishtë dhe të bashkohem me një thur rrëshqitës dhe kjo është mënyra se si unë e përfundoj rreshtin e dhjetë me një total prej pesëdhjetë grepesh të dyfishtë tani për rreshtin tjetër do të zinxhir një dhe ne do ta kthejmë këtë kështu do të punojmë pesë grepë të dyfishtë në këtë thur me grep të dyfishtë si kjo kështu që punojmë pesë grepë të dyfishtë një dy tre katër pesë tani do të kalojmë një thur me grep të dyfishtë dhe në tjetrën kjo këtu do të punojmë pesë thurje me grep të
dyfishtë por do t'i punojmë duke zbritur kështu që këto që kemi punuar duke u ngritur dhe këto do të punohen duke zbritur kështu që kështu jemi " duke shkuar për të alternuar nga këtu e tutje, kështu që në këtë thur me grep të dyfishtë bëni pesë grepë të dyfishtë një dy tre katër pesë tani kaloni një thur me grep të dyfishtë në punën e ardhshme pesë grepë të dyfishtë në rritje 1 2 3 4 5 kaloni një thur me grep të dyfishtë dhe në punën tjetër pesë grep dyfishtë duke zbritur këtë një deri në
tre katër dhe pesë dhe kështu me radhë kjo është h ow ju do të vazhdoni dhe kjo është ajo që duket si këto valë të vogla në rregull kështu që vazhdoni dhe unë do të takohem në fund të këtij rreshti për të treguar se çfarë duhet të bëjmë tjetër në rregull unë jam këtu në fund këtu këtë grup të fundit prej pesë thur me grep duhej të përdorja zinxhirët sepse isha i shkurtër me një thur kështu që doli mjaft mirë këtu në fund gjithçka që bëra gjithashtu u bashkova vetëm në fillim me një thurje të prerë fijen time dhe unë jam thjesht do të kaloj fijen
time nëpër këtë lak të fundit dhe kjo pjesë këtu është bërë dhe kjo është ajo që duket si kështu që siç është bërë bootie juaj për fëmijë mund ta lini ashtu siç është ose mund të bëni atë që unë do të bëj më tej kështu që duke përdorur këtë ngjyrë krem ​​të bardhë, unë jam duke shkuar për të futur grepin tim këtu në këtë grep të dyfishtë të ardhshëm të sjellë këtë lak përmes përpara dhe zinxhir një tani këtu ne do të punojmë katër grepa të vetme një dy tre në të vërtetë për këtë të parë ne ' do të bëj tre, sepse unë tashmë e kam atë
zinxhir këtu, kështu që është katër tani në mes, këtu vendosni grepin tuaj d bëni një zinxhir të vetëm me grep tre dhe më pas një thur me grep të vetëm përsëri në të njëjtën hapësirë ​​dhe pastaj vazhdoni dhe punoni katër grepa të vetme një dy tre katër pastaj përsëri futni grepin tuaj në qendër këtu bëni një zinxhir të vetëm me grep 3 dhe pastaj thur me grep të vetëm dhe pastaj përsëri punoni katër grepa të vetme dhe përsëritni vazhdoni kështu rreth e rrotull këtu në fund i cili do të bashkohet me zinxhirin e parë këtu
me një thur rrëshqitës pasi të bëjmë grepin tonë të fundit të vetëm me tre zinxhirë të vetme me grep kështu që do t'ju takoj këtu në fundi për t'ju treguar se çfarë duhet të bëjmë tjetër në rregull Unë mbarova duke bërë këtë rresht të fundit këtu gjithçka që bëra ishte thjesht të bëja grepin tim të fundit të vetëm me tre zinxhirë pastaj me grep të vetëm në hapësirën e qendrave këtu dhe pastaj unë vetëm u bashkova me zinxhirin e parë që bëmë Unë e prera fillin tim dhe e kalova fillin tim
në atë lak të fundit dhe kjo pjesë këtu është bërë dhe kjo është ajo që duket si kështu që tani ajo që ne mund të bëjmë është që ju mund të bëni ju mund të vendosni një fjongo këtu rreth kësaj rreshti të dytë këtë rresht këtu ose ju mund të bëni pak kordon si Unë bëra këtu, kështu që unë do t'ju tregoj se si ta bëni këtë kordon të vogël, kështu që unë kam disa fije këtu. Unë e kam lënë këtë dhe kjo është rreth gjashtëdhjetë inç ose rreth 152 centimetra dhe pastaj kjo këtu po vjen nga thesi kështu që çfarë ne " duke shkuar për të bërë është duke përdorur të njëjtën fiksohem
një grep tre milimetër ne do të përfundojmë këtë fije rreth grepit kapni një lak përsëri e mbështjellni atë rreth grepit kapni një lak mbërtheni një lak mbërtheni një lak kjo është e gjitha unë " do të bëj pasi të jetë bërë kjo do të masë rreth 15 inç, e cila është rreth 38 centimetra në rregull, kështu që vazhdoni dhe përfundoni duke bërë kordonin tuaj, atëherë thjesht mund ta vendosni ashtu siç bëra këtu dhe pastaj do të kthehem dhe do t'ju tregoj bootie e mbaruar për fëmijë në rregull Unë e përfundova bërjen e kordonit tim është e matur
rreth 15 inç, e cila është rreth 38 centimetra tani këtu ajo që bëra është që unë vetëm unë prerë fijet e mia dhe unë jam vetëm do të kalojë të dy skajet përmes këtij lak të fundit si kjo atëherë ju mund të thjesht tërhiqeni këtu dhe kjo duhet të mbyllet tani ju mund të bëni një nyjë të vogël këtu por së pari ju n duhet ta kaloj nëpër këtë rresht këtu që është ajo që unë do të bëj tjetër kështu që unë do të kthehem dhe do t'ju tregoj çizmet tona të mbaruara të fëmijëve, në rregull Unë e mbaroj duke bërë çizmet e mia të foshnjës, kjo është ajo që duket si unë mendoj se ata dolën
super bukur dhe ato ishin shumë të lehta për t'u bërë tani këtu çfarë bëra me kordonin e vogël i cili është endur këtu në qendër përmes kësaj rreshti ose ju gjithashtu mund ta endeni këtu vetëm nga brenda në rregull, kështu që ky komplet foshnjash ka qenë i plotë Unë e di shumë nga ju keni qenë duke pritur për bootie- në e përputhshme të fëmijëve, kështu që këtu janë këtu poshtë në kutinë e informacionit Unë do t'ju lë lidhjet për këto mësime në rregull, kështu që ky ka qenë tutoriali i sotëm faleminderit shumë për të parë deri herën tjetër