babyvestje aan een stuk breien instructies welkom bij koffie vol tv ik heb een baby truien gebreid [Muziek] wat cool ik heb dit babytruitje gebreid met stippen het is gemaakt van de stijl kraft bambino een lekkere zachte acryl wol maar wel speciaal voor baby’s en echt heel erg lekker zacht draag bij de stipjes zijn van bij claire sparkle silver zilver wit en goud en die zijn de opgemaakt en ik heb een gebreid op naalden drieënhalf en 4 ik laat je een paar tips zien over het bord en hoe de stipjes erop gemaakt worden ga je laten zien hoe je langs de hals je steken opneemt voor het boertje zoals je ziet heb je hier de afgekante steken
maar je tussen heb je ook zo’n lus die de eigenlijk tussen zit die neem ik expres niet op zodat het de zelfde aantal steken heb dat hij niet te wijd wordt en ik steek hem gewoon in de voorste lus en ik brei een rechte steek ik brei nu een rechte steek stel dat je een recht en averecht breit zijn er kunnen overwegen om dat ook te doen maar ik heb nu een boortje waar ik een paar steken paar naalden recht brei en hun boord steek je de tussen zodat u omgaat krullen dus je steekt in eigenlijk gewoon in de lus van je afgekante steek de shoot eigenlijk ook niet de tender
een chip gewoon volgens patronen steken afgekant even lekker vast dit was de laatste en zie hier die dwarse lust die pak ik niet maar pak gewoon weer de afgekante steek en dan trekt ie m gewoon netjes anders heb je ook vaak als je hem op die tussen lus doet het en gaat je wordt in je hem na en het aan hechten sony vliet dat niet zo mooi dus vandaag nou dit is het laatste boordsteek je die slecht die rimpelt maar dat maakt niet uit dus nou heb ik al mijn steekjes opgepakt en dan ga ik het boordje breien en boordje is gewoon zoals je ziet een randje recht met een boordsteek je de

babyvestje aan een stuk breien instructies

tussen in de bouw is iets kleiner gebreid en zo doe ik ook het haalt je dus dat is de teruggaande naald averecht en de steken staan gewoon netjes al op je naald [Muziek] op het vestje worden nopjes gemaakt dus je moet effe je draait je aan echte heb een maasnaald zonder punt want dat steekt lekker door je kan er ook voor kiezen om je draait je later af te hechten maar dan krijg je wel heel veel draadjes af te hechten doe ik dus niet ik steek even gewoon naar het begin waar ik uit wil komen hier voel ik te zijn laat het nopjes zit in een hele steek een heel weet je dus
je gaat eigenlijk de steekjes volgen je steekt achter de en dan wel een beetje los je ziet dan dus niet meer het steek je de onderkant is 2 steken breed niet te hard aan trekken want het is zonde het is eigenlijk borduren dit is de onderkant van het knopje 2 steken dan gaat de volgende gaat over vier steken breed dus je zit en het randje boven in het midden en dan achter de steek gewoon die twee lussen op pakken en het feetje mazen de derde en ik hou hier ook eigenlijk met die manders je voelt wel een beetje dat hij anders teveel de in trekt meer dat zie je gauw genoeg want een is je witte
draad je bijna weg en krijg je hele strakke nopjes de zonde het laatste van de vier het is maar klein dopje het is een klein truitje dan ga ik van boven weer terug anders wordt-ie draad hier aan de achterkant helemaal meegetrokken en heb je ook kans dat hij gaat trekken de zonde dus je gaat van links naar rechts op de grote overspanningen nou eens zitten en wit op je en je krijgt zilveren en gouden houdt met draadjes zit er uit nou ga ik er wel voor kiezen om het knopje per kleur af te kanten want anders ga je heel veel draden aan de achterkant mee kraan naar achter kan doorlopen en
dat is met aantrekken van zo’n klein tuintje voor zo’n baby’tje ook niet fijn bezit is de eerste tweede derde rand en nu komt hier in de middelste twee twee twee steekjes en dat is een mopje we strekken niet te strak door maar je voelt het eigenlijk al als je bezig ben er zaak heel grappig nou een voorkant zit een knopje en zo uit nou wil ik dit draadje afkanten en dat doe ik gewoon door een lusje op te pakken en en daar omheen te slingeren want dan zie je een aan deze kant niet nou drie vier steken is in principe goed en de crime afknippen
en dan ga je kijken bij het volgende op je komt en ik heb hem in elkaar genaaid vast omdat als ze dan hier een op je halverwege komt kan ik doen gewoon door laten lopen het patroon staat op onze website bedankt voor het kijken en succes [Muziek]

Leave a Reply