baby vestje haken instructies nou dit babynestje ga ik maken met gewone wolven c man en haar kanaal op nummer 5 5 mm en ik begin met een magische ring en ik laat een behoorlijk staartje zodat u makkelijk in kan leiden staartje voor je hand je kruist hem over je vingers zo onder de voorste lus pak je de achterste een maar kan lossen en daar doe ik nog twee los op naar telt ie ons eerste stokje en doe ik nog twee stokjes en naast een en twee en dan twee losse en dan weer een groepje van drie stokjes hey 3 dan moet je 2 losse en meer dan groepje van drie stokjes twee rassen en zo ga je door tot je zes

baby vestje haken instructies

groepjes hebt van 3 lossen met of van drie stokjes met twee lossen ertussen door ik ook en dan zie ik je als die klaar zijn sjaal 1 2 3 4 5 6 groepjes van drie stapjes en eindig ik de ronde met 2 losse en die sluit ik in de derde lossen van het begin dus bovenop met een halve rassen het is de eerste ronde en nu ik twee losse om de tweede ronde te beginnen en in die steek waar ik net die halve vast heb gedaan dat de eerste stap christine breek de wol af hij komt ook al weer goed het is de eerste dan ga je naar het tweede stukje het is dan de tweede en de derde stap je
doe je de derde daar kom je bij die lossenruimte en daarin gaan we een hoekje maken dat doe je met twee stokjes in die lossenruimte een 2e dan doe je weer twee lossen en in diezelfde ruimte kun je weer twee stokjes het is 1 en 2 en dan op de volgende drie stokjes door jou ook weer drie stapjes nee wie kom je bij het volgende lossenruimte daar ga je weer een hoekje maken met twee stokjes twee lossen en in diezelfde ruimte twee stokjes nou zo ga je helemaal rond dus op de stokjes die stokjes en ik die lossenruimte maak je een hoekje met twee stokjes twee losse en 2 stokjes en dan
zie ik je op het eind doe je nu ik ben weer op het eind ik de laatste lossenruimte gevuld met twee stokjes twee losse 2 stokjes en nu ben ik weer het begin van de ronde en die sluit ik boven op het eerste stop je dus die twee lossen die we net hebben gedaan die telt gewoon helemaal niet mee dat was alleen maar om de draad omhoog te brengen dus ik steek een boven op het stapje in en ik sluiten ronde met een halve vaste mijn we dit ziet er niet uit trek even duren beetje omhoog na een staartje van de magische sfeer trap trek dan sluit de ronde zich tot de jonge
dichters en dan krijg je zeshoek maar fladdert je daar gaan we straks aan het flesje mee maken nu gaan we een ronde nummer drie weer twee los om de draad omhoog te brengen en in de steek waren de ronde gesloten hebben daar begin je met het eerste stokje en zo ga je alle stokjes weer af een stokje op een stokje zodat je weer bij de hoek bent en daar doe je gewoon weer twee stokjes twee losse en 2 stokjes in een 2 2 losse en leer 2 stokjes en dan ga je weer verder langs deze rij maar als je dit hoekje gedaan hebt dan het eerste stap je zit vast vaak verstopt hieronder deze dus dan nu even beetje
opzij trekken en dan zie je het eerste stokje verschijnend moet die niet overslaan want dan wordt het fashion helemaal scheef en dat dus de bedoeling is nou ga je helemaal rond en als we dan bij de laatste hoek zijn er zijn hier begonnen als we dan bij deze hoek zijn dan kom ik bij je terug hun plaats zoekt heb ik gedaan en dan heb ik hier nu nog twee stokjes zitten daar ga ik ook gewoon een stokje op maken snel en dan kan ik de ronde sluiten op het eerste stap je dus weer die twee losse sla je over een met een halve vaste sluit je de ronde op dat eerste stap je
heb je een twee drie rondes gedaan en zo blijf je ronde schaken totdat je er zeven in totaal hebt dus stap je op stokje en ieder hoekje gewoon twee stokjes twee losse en 2 stokjes en dan zometeen kom je hier uit met je laatste hoekje en dan heb je nog 1 2 3 4 stokjes voordat je eronder kunt sluiten en zo worden het er steeds meer die je hier nog moet doen en als je dan een twee drie vier vijf zes zeven rondes hebt dan maak je nog exact dezelfde dus dat je twee van die rare loopjes hebt als ik dat heb dan kom ik bij je terug nou ik heb twee van die lapjes heb ik af
en en nu gaan we ze vouwen je neemt heeft kunnen we er een paar beetje uitzien nemen dus hij zal je neemt onze twee hoeken tech christine en die vouw je op elkaar supra varen twee hoeken en dan valt die automatisch in de juiste vorm en met de goede kanten naar buiten en dus de verkeerde kanten op elkaar verhouden en ik vind het altijd prettig om de zijkant waar het staartje zit dus van je geheiligd bent om didam op elkaar te vouwen zullen dat onderkant van het vestje wordt na christine zo gaat het niet hè kunnen de mensen toch niet zien moet ik wil laten zien geven naast me zitten
kijk dan heb je hier de zal het flesje waar we nu dus moeten doen is de achternaad aan elkaar maken dat doe je dus door die twee voor puntjes opzij te vouwen en ik wilde na het aan de buitenkant niet zichtbaar hebben dus ik pak de twee achter puntjes zo bij elkaar en leg die op elkaar ze nu hoe of dat die flapjes dan verder ook vallen dat maakt niet uit ik heb hier nou de twee achter netjes draad weer klusje show en ik heb je twee achter puntjes hier en ik steek in in die hoeken waar u die twee losse hebben gedaan trek mijn draad door en trek mijn draad doen kijk ik deze even bij aan zouden zitten
vast daar steek ik door het eerste stokje heen aan het voorkant en het achterste lapje en daar zoek ik ook het eerste stop je daar trek ik de lees door en ik trek hem door de lus op mijn haak naald dus een halve vaste en daar gaan we de achter naast mij vast maken dus je pakt volgende stokje van het voor lapje het achterste lapje en je trekt toen dongen en dat moet je niet te strak doen en dan krijg je dus een gerimpeld fashion het is zo strak op elkaar gaat zitten en we willen juist het lekker zacht en soepel valt dus je moet die les op je haaknaald dezelfde ruimte geven als die
het stokje heeft zo werk je dus helemaal naar boven dat alle stukjes aan elkaar verbonden zijn laatste stokjes heb ik ermee verbonden en ik ben nu weer bij te lossen rente daar haal ik ook mijn lust doorheen en door op haaknaald draadje af zo altijd met een wat langer staartjes we pink raam naaien en ik trek nog een keer en lest oor flap je weer terug licht zo en zo heb je dus de achterkant van je fashion netjes aan elkaar gemaakt nou dan wordt het tijd voor de schoudertjes voor de schoudertjes stellen 8 stokjes vanaf de opening zeg maar dus een twee drie vier vijf zes zeven en acht
de steek ik mijn hulp maar kleur en ik andere merk je dat dat kan hier met een lusje zoals hier met zijn echt officieel merkt kunnen dingetje gevolgd we hebben nu het voorplat hier gedaan samen even opzij en bij achterpand op precies hetzelfde één twee drie vier vijf zes zeven en acht daar steek ik ook maak me wat we doen merk je de door die en ik vind het altijd prettig om als ik met draadjes werk om dan twee dezelfde kleuren voor de kanten nemen die dan op elkaar moeten komen zeg maar deze twee stukjes moeten op elkaar die twee merkjes hebben dezelfde kleur
zo wil ik het graag doen en met deze doe ik dat eigenlijk ook in roze en oranje dat ik rood en en oranje het past wel bij elkaar dus die horen bij elkaar en als ik dan die kant ook zo merk je zou nemen zou bijvoorbeeld twee witachtige nemers dat ik weet van dat hoort bij elkaar nou wat we dan doen is hem binnenstebuiten draaien je praat je hele lap om naar lapje en je zorg de twee diezelfde weer op elkaar liggen dus hier heb ik die twee gele draadjes hier heb ik met twee merk dus je moet er op elkaar liggen nemen in het draadje knoopje of nauwelijks je geen knopje en
we gaan die op dezelfde manier aan elkaar maken als dat we hier met het achterpand werkzaam dus ik steek we hebben de goede kant en u er op elkaar hè steek ik in stokje in waar het merk praatje zat en dat doe ik ook met andere loop je erachter wie merkjes er maar uit want het zit er in zo en de maak je eerste plaats weer vast door het door naar het achterste lapje en het voorste lapje en de lus op de haak naald trek je een beetje aan je gaat naar het volgende stokje en hier het volgende stokje en je ze hem soepeltjes vast kun je weer de hele wij totdat je onderaan de mal bent en daar
doe je hem net als bij dit niet de achternaam je ook in die lossenruimte zet je hem zo vast met een halve vaste draait je afknippen en nog een keer de lus door hangen en dan doe je dat ook bij de andere mouw en dan zijn we al bijna klaar met de baby vestje hij wordt laatst truitje nog weg na je die onder het ook zult je zus begin sifco van het lab je daarmee gestart zijn je keer heel dicht trekken en dan stevig dicht naaien dat in die ook misschien een kant op en sla ik spreek je over steentje van vandaag ga ik de andere kant weer op trek ik ook weer en dan ga ik nog een
keer terug paar steekjes kan en dan zit hij goed vast schiet het ook zult je niet lopen en je geest zich een stuk braken mee gaat de goede kant op heb je hier dus je fashion en ik ga nog een knoopje erop naaien en dan keer de gaatjes tussen de stokjes gebruiken als knoopsgat en kim zo’n vastzetten dat doe ik nog even dat babymuis is gemaakt deze die je dus perfect bij passen dus ik ga nog zo’n knopje erbij zoeken he die hij kan iedere kast en dan is ie klaar ik wens je heel veel hij plezier hiermee denk dat het wel moet lukken de baby maat hiervan weet ik niet ik heb zelf
geen baby’tjes meer en ik ben nog niet in de gezegende toestand van oma zijn helaas maar ach daar komt dan geeft kinderen de tijd dus de maat weet ik niet precies als je nou groter wil dan kun je meer reijerse hoor onthaken dat je een twee drie vier vijf zes zeven heb ik er hier nu gedaald naar kunt 8 9 10 ze groot als je wil en dan keer de onderkant bevangen maken als je zo in elkaar zit dan haak je gewoon slag bronx onderkant je kunt de zij minder kranten nog langer maken de mouwen kun je nog langer maken we eraan te blijven kijken probeer het maar eens uit gebruik je
fantasie en dan komt het vanzelf een goed denk ik ik ga ik knoop je zoeken heel veel haakplezier en graag tot de volgende tutorial

Leave a Reply