baby vestje breien instructies de baby vestje begin je met een ketting van 40 lossen dus je slaat woon en goud worden is het om een je haalt door dat we je 40 keer als je dan die 40 hebt gedaan kun je de nog vijf extra 1 2 3 4 5 ik heb overigens die noem het maar carnaval wol van de zeeman en haaknaald nr 4 en verder heb ik hier vier steekmarkeerders klaar liggen die jurk samen thee nodig we hebben nu dus in totaal 45 passen gedaan en ik sla de eerste losse over ik sla om nick gaan uit het tweede losse vanaf de haaknaald en daarin maak ik een stokje dus een geen eerder volgende losse twee de volgende
het is drie zo maak je er een totaal zeven dus ik heb een u drie vier vijf 6 en zeven en dan in de volgende lossen maak je drie stokjes in dezelfde steek het is een twee en drie en dan plak je steekt markeer de en dan in de tweede stokje van die drie de middelste dus daaraan exon ding in dan weet ik straks op de als ik weer terug ga dit is de middelste nog een keer 7 stokjes 2 wie 4 kijk 6 s geven dan doen we de nu weer drie in de volgende steek een drie en inmiddels verhangen queer zo’n steak markeer de en dan keer vouwers van gebruiken en paperclip veiligheidsspeld stukje draad

baby vestje breien instructies

wat jij je makkelijk vindt en verander hebt en noem maar op ga je naar de volgende lossen en nu haak je 12 stokjes op een rij dus in iedere losse een stokje en dan 12 zie ik je zo weer 12 stokjes gedaan dus in de volgende losse gaan wij weer drie doen eén twee drie en in die middelste daarvan hang ik weer zo’n steak markeren nou naast goed is heb ik nog 15 lossen over dus ik doe nog 2 groepjes van 7 stokjes met daartussen een groepje van 3 in 1 steek ik ga 7 stokjes haken en dan zie ik je terug 7 gedaan dan dus in de vogelen dorpen weer drie twee en drie en inmiddels en
de tweede daar gaan nu keer zo’n steak markeerde een eindig ik met 7 stokjes en dan zie ik je aan het eind van de rijden terug ben aan het eind van de rij en dit is wat we nu hebben ze dan naar een vestje kijkt dan is dit het achterpand deze twee zijn stukjes dat worden de armsgaten en deze twee hier voor wat zou het voorpand omdat dan pomp kaarten krijgen ben ik aan het eind van de rij ik doe een losse draaien web slag om en gelijk in die eerste steek daar bedoel ik al een stapje zodat die ene lasten die telt gewoon helemaal niet mee dus alleen om je draad
omhoog te brengen nou dan ga je verder met stofjes totdat je bij je markering bent breinen in deze steek daar zitten markering wij ga ik je dus weer drie in doen net als in de rijen voor kreeg een even opzij drie stokjes in dit gemarkeerde geintje 1 2 en 3 pak ik mijn markering weer terug en in the middle strip is de tweede van die drie daarna met met markering terug oh sorry jongens ja macy enge wij opgeschoven en zo ga je helemaal rond als je bij een markering komt die steek waar die in zit tijd doe je de drie verder gewoon stokje op stokje de volgende ook weer drie
hier drie en dan zie ik je op het eind weer ben bijna op het eind en de laatste die zit altijd een beetje hier in het bochtje maar die moet je niet vergeten en dan wel onder twee lusjes doorgaan dan krijg je een mooie weg treintjes zo nu ben je weer een losse vinden raad je werk begint weer van voor de gaan heel simpel patroon eigenlijk je haakt het eerste stokje weer in die eerste zo dan ga je alle steken weer langs totdat je bij je markeren bent in die steek kun je drie stapjes en verder een stokje in een stokje er zou geen wij maken zou ik je bij je zodat je er zeven hebt een
2 we zijn nu aan de derde begonnen dus je moet er nog vijf inclusief deze doen dan heb je 7 rijen in totaal en dan kom ik bij je terug ik heb nu 7 rijen gedaan en iedere keer als ze bij mijn merk tekentje kwam heb ik daar drie stokjes ingedaan en in de middelste weer het merk tekentje gezet dus zal kwam het netjes rondom en als je nu gaat kijken hoe of dat het flesje gaat worden voor je hem zo op en zo en dan ligt in ons de boven dus draai eigen daar heb je hier het achterpand hier de arm spelletjes en dit de twee voor pandjes zo en nu moeten we dus voor panden en achterkant aan elkaar gemaakt
en we opening houden voor de armpjes dus wat ik ga doen geen gewoon weer dealer waar ik mijn zus had ik kan oplossen werk en ik ga stokjes werken totdat ik bij mijn merk tekent je bent en dan zie ik je terug ik heb ik laatste stokje voor mijn merk tekentje gedaan nou doe ik in die steek van het merk trek ik je ook nog het stokje als ik leg me met het tekent geven op zijn en dan haak ik vier lossen 1 2 3 en 4 en dan snij ik dit gedeelte helemaal over totdat ik bij mijn volgende merkte ik dat je bent en in die steek doe ik er een stokje deze is fout dit dan even opzij
omslag en in die steek van het merk t dat je voorkeuren stapje dan ben ik bij het rugpand en ik haak tot het volgende merk steek je weer gewoon stapjes zo over het rugpand heen nou ben ik weer bij mijn merk tekentje in die steek van het merk tekentje doe het weer een stapje dan haak ik weer vier lossen 1 2 3 4 en ik ga naar mijn volgende merk tekentje en in die steek doe ik weer een stokje en dan raak ik weer gewoon stokjes zodat ik aan het eind van de rij ben na zie ik je weer terug nu heb je dus dit geraakt en armsgat en de twee panden zit hierzo en elkaar en aan deze kant precies hetzelfde
we kunnen we dus gewoon weer wij stokjes geraken en over die vier lossen daar raak je gewoon leert 4 stokjes in en zo kun je de lengte van het flesje gaan maken slang is dat voor jouw kindje van toepassing is zeg maar soms moesten geheimen hebben ze voor een ander kindje maakt dan moet je bij dat kind je natuurlijk even opeten hq gewoon heel eenvoudig stokjes daarom vind ik dit patroon zo leuk met van familie gemêleerde wel dat je een eenvoudige steden steek hebt en een eenvoudig patroon en dan die volmaakt juist dat het net iets anders wordt dat het geen gewoon
simplepass york maar met een beetje aan iemand anders en bijna bij mijn oksel stokje en kom je bij je wassen en dat zijn er vier en ook weer in die steek gewoon ik zou het over een lus te doen 4 stokjes maken het is 2 dit is 3 dan is hier de laatste en dan bij weer gewoon bij achterpand en een keer stokjes doorhakken en dan kom je bij de volgende losse rij hier de doei oké 4 stokjes in kom je op het eind der een losse draaien weer stokjes net zo lang totdat jouw vestje lang genoeg is en dan kunnen we aan de mogen gaan beginnen en juist voor die mouwen zeg ik dat je hier over een lusje van
die losse mond haken dat is makkelijker als we dan straks hier maudje inhaken om in die steken van die losse ketting te komen daar dat is eigenlijk het enige doel nu gaat de lengte raken van je flesje en als ik de mijne lang genoeg vindt dan kom ik weer bij je terug nou ik vind mijn vissen hun genoeg ik heb hier alvast de mars heeft dan ben je even niks van aantrekken ik heb van onder het oksels ze zo nog n vrije eronder aangehaakt en toen vond ik hem lang genoeg en heb ik het mag je alvast gedaan naar hoe ik digitaal heb ik heb eerst gezorgd nemen levend en we hebben heen en weer
gehacked in rijen dus je krijgt steeds een goede kant verkeerde kant goede kant verkeerde kant van de stokjes te zien en dat wil ik in het meisje herhalen dat je ook goede kant verkeerde kant goede kant verkeerde kanten van ziet maar dat haken we in rondes dus je blijft steeds dezelfde kant opgaan eigenlijk maar ik ga dus het werk steeds keren zodat je toch om een om die rijen te zien krijgt nou om daar netjes mee te beginnen meer kijken waar je bent geëindigd over bovenste rijtje stokjes geven in zondag te van ja kijk als je hier dan het oksels je zo’n hebt dat
rijtje bovenop het armpje welke kant city op is dat de goede kant of de verkeerde kant naar hoe keer dat nou westen zien aan de steken die er bovenop zitten die v-tjes de goede kant wijze de steekjes altijd naar je toe zeg maar die v-tjes die zie je dan zo makkelijk zitten en de verkeerde kant dan zie je alleen die bubbeltjes hier en die v-tjes zitten dan aan de binnenkant nou ik wil bij mij is dus de verkeerde kant de buitenkant dus ik kan gewoon zou beginnen zomerfestival ik een zomer vestje kan ik zo hierop gaan raken want dan komt de goede kant weer naar me toe
ik bevestig mijn draad bij de achterkant van het meisje en dan net een paar steekjes voorbij dat dwarse stokje had hier zit dit was een stokje en dan net een paar steekjes de voorbij zodat ik nog steeds echt op het achterkant ben maar wel net uit de hoek de vind ik het makkelijkst om mee te beginnen dus ik krijg mijn draad aan met de verkeerde kant van het stokje naar me toe zo ik ga over het staartje heen haken dat scheelt weer ik doe een lossen en in diezelfde steek hoeken stokje en ik doe in uren steek een stokje totdat ik hier zo’n rond bij de dwarse
stokje ben ik daar vlak voor ben dan kom ik bij je terug ik heb ik heb het laatste stokje voor dat dwarse stokje gedaan ik hier deze één en nu gaan we over dit dwarse stokje heen samen maken ze slaat om en je gaat met de eerste steek hier en daar steek je in je haalt de lus op en je gaat door 2 lussen op je haak naald en daar plaatje staan heb je hier dat dwarse stokje je slaat om en je gaat door de bovenste helft van het sapje ja op de lus op je gaat door 2 lussen op je haak naald dan heb je er nog drie heb twee van die half afgemaakt de stokjes hier en daar ga je dan in een keer
doorheen dan steek je nog een keer in dat stokje in die dwarse maar dan net een klein stukje verder en als het lukt om de twee lusjes door en haal je de draad weer op en maakt een stokje half af dus alleen maar 100 spelers zo doorgaan dan heb je hier weer een steek daar zit dit stokje zit daarin je slaat om en in die steek maak je weer een stokje half af denk je twee van die halve stokjes weer en de lussen op je haak naald en daar ga je een een keer doorheen dan heb je hier die 4 stokjes die we in die lossenketting onder het oksel te hebben gedaan daar doe je gewoon 4 stokjes in en dan
kom je bij het volgende dwarse stokje en dat de je precies hetzelfde je steekt hier in de steek halverwege het stokje en dan samen haken je steekt iets verder in het stokje in en in de steek en die haakjes samen en dan keer door haken totdat je weer bij je aan hecht punt bent en dan zie ik je daar weer terug ik ben weer bij het begin van mijn ronde of het raad bij pakken neem ik hier die lossen om omhoog te gaan gedaan en dit is mijn eerste stokje en bovenop het stokje sluit ik de randen met een halve vaste dan heb je de eerste ronde van het armpje heb je gedaan maak je lossen en
je keert je werk je slaat om en gaat naar het eerste stokje en daar begin je met een stokje weer en heb ik hier even goed zoeken die twee samengevoegde steken hier hier eentje en hier eentje ik heb nog één stokje er voor dus die haak ik nog gewoon en als ik dan bij die twee samen gehaakte steken kom hier die haak ik nu ook weer samen dus ik sla om en ik maak er stokje half af naar de volgende steek omslaan stop je hoofd afmaken en dan door alle drie een heb ik hier weer die vier steken van die losse ketting een twee 3 en 4 en dan heb ik weer die twee samengevoegde steken en die
voeg ik nu ook eens samen net als aan de andere kant van het ook zult je dit is het eerst halve stokje en dan ook tweede heb je twee van die halve afgewerkt de stokjes en dan maak je een steak van een keer weer rond haken totdat je aan het begin bent daar kom ik weer bij je terug bijnamen begin ik heb je nu nog twee gewoon stokjes daar heb ik dus ook gewoon weer een stokje en dan heb ik hier die steek waar die losse met gedaan is en daar doe ik ook gewoon een stop je in en dan sluit ik de ronde weer bovenop het eerste stokje met een halve rassen peer van lossen dit draait je werk weer
en je begint hier in het eerste stokje met een stokje en nu hoef je niet meer te minderen je kunt gewoon heen en weer die ronde schaken dus aan het eind van de ronde je werk weer draaien en dan rond haken eind van de randen je werk weer draaien totdat je vindt dat jouw meisje lang genoeg is en als ik dan bij mij kijk ik heb een pot maudje gedaan zien krijgt dat je uitzonden kort maudje ik heb vanaf onder het op stokje het is hier heb ik 1 2 3 4 5 rijen heen en weer gaan de stokjes gedaan rondes en toen met groene katoen heb ik twee rijen vaste erop gedaan vaste ken je ook wel dat was alles
voor het meisje nou zo’n twee mouwtjes af hebt dan zie ik je graag weer terug om het flesje verder af te maken 102 mouwtjes en klaar draadjes netjes weg geleid en nu is het tijd om de randen van het vestje af te werken hij overloopt iets snel dus dat is mooi voor de knoopjes strak software geen knoop schaar gisteren haken waar we kunnen gewoon de mooi sieraad je dan heen doen en het wil ik er precies hetzelfde doen was met de mouwtjes is gewoon twee rijen vaste erop niet te ingewikkeld en dan begin ik bij het achterpand en dan een beetje in het midden en dan
maak ik gewoon met draad vast en ik ga twee rijen vaste haar helemaal rondom dus langs de voorkant het nekje en dan langs de andere voorkant kun je terug en dan twee rijen en dan wil ik je laten zien hoe je eenvoudig een grappig knoop je kunt haken zelf die dan door het gaatje van zo’n stokje past zo’n dorp was dat je het stokje als knoopsgat kunt gebruiken en dan is het flesje af dus als ik helemaal rond wegwijs ik ga ik zo en dan hier langs de voorkant heb je je die stokjes dan moet je de vaste een beetje op verdelen dat die mooi gelijk zitten
meestal zijn er twee vaste op een stokje maar jouw uitproberen en dan langs het halsje weer terug zo andere voorkant naar beneden en dan kom je weer meer de achteruit ik zie je terug als je twee handen vast hebt gedaan en dan gaan we nog even knoopje haken ik vergeet helemaal te vertellen woord dat je die hoekjes kunt doen zie je dat helemaal geen aardig in gaat nou ik doe het is nog hij ik heb hier bent bij de hals nu kopiëren laatste enge laatste steek gedaan dan ga ik in de laatste daar doe ik gewoon een vaste en dan doe ik een lossen en in diezelfde streek doe ik nog een vaste
zou dan ben je dus de bocht om en als je naar op bij de tweede ronde hier bij die lossenruimte komt dan doe je daar ook weer een vaste en losse en een vaste in zo maak je een mooi hoekje op je vestje nou kijk twee randjes vaste er helemaal omheen gedaan en ik heb een vast week knoopjes voor opgeleid en ik zal je laten zien hoe of dat ik die gemaakt heb je begint gewoon met een doen nog een groene de bij trouwens heb een geven voor hun midden je laat ze een beetje een staartje en je maakt de magische cirkel om je twee vingers ze draait en zo de omheen je laten
kruisen en geen met je haaknaald onder de voorste door en je pakt het achterste lussen op je haak naald dan maak je daar nog voorzichtig en bossen op en heb je hier een magische ring in die ring haakje 6 vaste een 2 3 4 krijg en 6 dan is het nog helemaal geen druk ik op het verkeerde knopje ik was te zijn net zeggen dan is het nog helemaal geen ring het is meer een rijtje maar dat kopje moest ik heb je dan aan het staartje trekt dan sluit de ring zich we niet te strak aantrekken in een klein gaatje want we gaan in hetzelfde gaat je nog een keer vast te haken maar voor nu
sluit ik de ronde met een halve vaste op het eerste gasten zo heb je dus een cirkeltje met een gat erin met 6 vaste eromheen hun lossen en nu gaan we niet in de vaste haken maar nog een keer in die cirkel en in die cirkel dus daar steek je haaknaald in je haalt dus op en dan maak je een vasse en dat die je 12 keer 2 en 3 ze ga je helemaal rond vier zodat je er 12 hebt nou ik ben rond en ik heb 12 dan sluit ik mijn ronde met een halve vaste op die eerste van die 12 met mijn draad af maar ik laat een stukje zitten zodat ik u daarmee kan vast naar het flesje trek nog een keer de lus doen zo dan pak
je het staartje van de magische cirkel ik heb hem even omgedraaid en dan trek je er aan zou je houd hem vast je trekt een het staartje en het gaatje is weg en dan heb je dus een super grappig knoopje met dit staartje ga je even rond zou nog vast naaiers dat hij zich kan niet meer open gaat en deze kun je een vast naaien op je vestje en dan keer zo gewoon een stokje ruimte zeg maar zo die gebruik ik als knoopsgat en ik denk dat drie knoopjes waarop is gewoon groeien nu geen wie er haar zoiets dus wel genoeg nou ik maak deze er nog op vast en dan hebben we ons feestje nou ik vind hem super
schattig om u heel eenvoudig maar juist door de keuze van van het garen en hoe krijg je dus toch iets aparts leuke van dit patroon is eigen is dat je hem en helemaal aan kunt passen dit is met korte mouwtjes je kunt ook de lange mouwen doen je kunt een groter maken door hier meer steken te gebruiken je kunt een lang maken je kunt er veranderen steek hem een gebruiken het is gewoon eigenlijk weer een basispatroon die je zelf verder uit kan werken met je eigen fantasie en ja dan krijg je gewoon je eigen unieke werkstuk hey ik wens je heel veel haakplezier en graag tot de volgende tutorial

Leave a Reply