momenteel ben ik het breipatroon aan het uitschrijven van dit truitje in het brokje de boord is welbekend van van de rompertjes en ik heb daar nu dus ook een breipatroon van gemaakt ik heb het gebreid van catia meer inhoud baby en dat is super fijn graden en het is ook elastisch en ik zal het laten zien bij deze hals gaat het dus goed over een hoofd jij waar veel baby’s ook een hekel aan hebben maar dit gaat echt super soepel en ook het het aankleden verder ja ik gebruik natuurlijk nu een pop maar ik weet zeker dat het voor een baby heel gemakkelijk zal gaan en ik zal ook even
het eindresultaat laten zien het is een beetje onhandig om tegelijkertijd te filmen en een pop aan te kleden zo ziet het er dus uit heel comfortabel je merkt het al tijdens het breien dat dit echt heel zacht is en warm en binnenkort zien jullie dit patroon dus op mijn site bruin meisje punt nl verschijnen

baby vestje adidas instructies

Leave a Reply